Споживання одного курячого яйця на день захистить від серцевих хвороб

Споживання одного курячого яйця на день захистить від серцевих хвороб
Вживання одного яйця в день знижує ризик інсульту на 26%, смерті від нього – на 28%, а небезпека виникнення серцево-судинних захворювань знижує на 18%.

 

До такого висновку, провівши масштабне дослідження, прийшли китайські вчені. Фахівці з'ясували, що цей продукт доступний знижує ризик інсульту та інфаркту.

Вчені Пекінського університету провели масштабне дослідження, щоб визначити вплив яєць на серцево-судинну систему людини. Для цього вони протягом 9 років спостерігали за раціоном харчування понад 400 тисяч осіб. Респондентами дослідження стали люди у віці від 30 до 79 років, у яких не було проблем з серцем. Експерти підрахували, що більше 13% учасників кожен день їдять яйця, а 9% ніколи або дуже рідко вживають цей продукт. У результаті спостережень вчені дійшли висновку, що вживання одного яйця в день знижує ризик інсульту на 26%, смерті від нього – на 28%, а небезпека виникнення серцево-судинних захворювань знижує на 18%.

ЗМІ відзначають, що дослідження китайських вчених носило спостережницький характер, а яйця позитивно впливають на організм людини, інформує Ортодокс.

 

28 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів