Чим під кінець тижня зайняті комунальники та міські служби обласного центру Закарпаття

Чим під кінець тижня зайняті комунальники та міські служби обласного центру Закарпаття
Сьогодні в Ужгороді працівники підприємства «Закарпателектробуд» міняють світильники вуличного освітлення на вулиці Михайла Ломоносова, Олександра Попадинця (колишня Плеханова), лампи – на вулиці Антона Макаренка, на Володимирській, 63, у провулку Музейному. Також проводять відновлення лінії на внутрішньоквартальній території вулиці Олександра Можайського, 34 та обстежують лінію вуличного освітлення на вулиці Шахтарів.

 

«УжАгромікс» косить схили набережних Київської, Ботанічної, Слов'янської та Православної, зелені зони на площах Богдана Хмельницького, Народній, підстригають живопліт на вулицях Яна Гуса та Тараса Шевченка. КП КШЕП косить на вулицях Будителів, Василя Верещагіна, Підградській, «УжБудСервіс» – на Михайла Грушевського, фірма «АВЕ-Ужгород» – на Київській набережній.

Вночі вулиці міста прибирали з використанням спецтехніки, зараз «АВЕ» ліквідовує стихійні смітники за адресами: вулиця В’ячеслава Чорновола, Олександра Богомольця, 14, Федора Достоєвського, 20, Володимирська, 84, Адама Міцкевича, Тиводара Легоцького, 18, 46, 76, Підградська, Юрій Гойди, Тараса Шевченка. «УжБудСервіс» ліквідовує звалища з вулиць Іштвана Сечені, 35, Марії Заньковецької, 3, 7, 9, біля спорткомплексу «Юність».

Продовжується капітальний ремонт площі Шандора Петефі – роблять щебеневі основи та викладають кам’яну бруківку, триває також реконструкція інженерних мереж. ФЕМ-плитку викладають у рамках капітального ремонту тротуарів на вулиці Юрія Гагаріна. Продовжують реконструкцію вулиці Олександра Можайського, капітальний ремонт вулиці Перемоги і вулиці Марії Заньковецької.

Поточний ремонт сьогодні продовжують на вулицях Олександра Блистіва (Краснодонців) і Олександра Фединця, – переукладають бруківку. Підготовчі роботи і укладання ФЕМ-плитки – у рамках капремонту внутрішньоквартальної території за адресою вулиця Перемоги, 132. На проспекті Свободи, 132 проводиться капітальний ремонт спортивного майданчика; на Айвазовського, 18 – капремонт водопроводу та каналізації житлового будинку, такі ж роботи – за адресою проспект Свободи, 30.

Джерело: Ужгородська міська рада у ФБ

 

08 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів