Закарпатці "засипали" обласну поліцію подяками

Закарпатці "засипали" обласну поліцію подяками
Протягом першого півріччя 2018 року на адресу правоохоронців Закарпаття надійшло 28 повідомлень з подяками. Частина з них – у письмовому вигляді, однак більшість краян все ж надають перевагу телефонному спілкуванню з правоохоронцями.

 

Здебільшого поліції дякують за пророблену оперативну роботу. За фахово та швидко розкриті злочини слідчим дякували мешканці Свалявщини, Мукачівщини, Виноградівщини, Тячівщини та Воловеччини. Крім того, слова вдячності пролунали на адресу берегівських полісменів, яким громадяни подякували за гарантований ними спокій під час проведення масових заходів у районі. 

Нерідко подяки надходять і працівникам лінії «102», від яких власне залежить час прибуття групи за викликом. Чим швидше диспетчер опрацює інформацію заявника та передасть виклик до сектору керування нарядами, тим швидше буде надана фахова поліцейська допомога. 

Нагадуємо, поліція дбає про безпеку громадян 24 години на добу та 7 днів на тиждень. У правоохоронців немає вихідних та перерв. Пам’ятайте: поліція готова допомагати вам повсякчас, у будь-яку пору дня чи ночі.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

18 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів