Москаль подає приклад – перерахував у благодійний фонд для відновлення Боржавської вузькоколійки 25 тисяч гривень

Москаль подає приклад – перерахував у благодійний фонд для відновлення Боржавської вузькоколійки 25 тисяч гривень
Голова Закарпатської облдержадміністрації особисто перерахував на рахунок благодійного фонду «Відновлення Боржавської вузькоколійки» 25 тисяч гривень.

 

– Ці гроші підуть на купівлю двох пасажирських вагонів і паровоза, які будуть відреставровані в Румунії, доставлені на Закарпаття й передані на баланс «Укрзалізниці», – заявляє Геннадій Москаль. – До речі, сума в 25 тисяч гривень не підлягає декларуванню. Принагідно закликаю всіх, кому не байдужа доля «Анці Кушницької» (так у народі називають Боржавську вузькоколійку), долучитися до її відновлення й перерахувати певну суму на рахунок благодійного фонду. Імена спонсорів з їх дозволу ми періодично будемо оприлюднювати в ЗМІ.

Нагадаємо, що на початку червня Г.Москаль здійснив робочу поїздку в Румунію й зустрівся з власником залізничного депо, котрий реставрує ретро-паровози та вагони до них. Голова ОДА замовив відреставрувати для Боржавської вузькоколійки два старі пасажирські вагони і один паровоз із заміною колісних пар під потрібні розміри. Оскільки державні структури не можуть фінансувати реставрацію й купівлю паровоза з вагонами, для реалізації проекту відкрито благодійний фонд під назвою «Відновлення Боржавської вузькоколійки».

Реквізити фонду надаються нижче:

Ощадний банк України

р/р 26 00 50 00 64 85 52,

МФО 312 356, код 42 22 75 73

Благодійний фонд «Відновлення Боржавської вузькоколійки»

moskal.in.ua

 

21 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів