Закарпатські "гасічі" профілактично "обробляли" Завидово, Косівську Поляну й Чумальово

Закарпатські "гасічі" профілактично "обробляли" Завидово, Косівську Поляну й Чумальово
Сьогодні, 26 червня, ОРС Закарпаття провела пожежно-профілактичні заходи у трьох населених пунктах регіону.

 

Місцевим жителям та працівникам установ та організацій рятувальники роз’яснили правила пожежної безпеки у побуті, правила поведінки в екосистемах, заходи безпеки під час виявлення невідомих предметів тощо.

Так, тячівські рятувальники навідалися в с. Чумальово. Окрім проведення пожежно-профілактичної роботи серед населення, працівники ДСНС завітали й до сільського лікувального закладу та місцевого органу самоврядування. Там з працівниками проведено протипожежні інструктажі з питань дотримання правил пожежної безпеки у лікувальних закладах та адміністративних будівлях. Також було розповсюджено листівки відповідного змісту.

У свою чергу  працівники оперативно-рятувальної служби Рахівського району проводили профілактичний захід у с. К. Поляна, а мукачівські рятувальники навідалися в с. Завидово.

Надзвичайники здійснювали подворовий обхід громадян, а з кимось спілкувалися просто на вулиці. Мещканцям розповідали про правила користування електроприладами та газовим обладнанням, а також заходами пожежної безпеки на виробництві та робочому місці.

Джерело: У ДСНС України у Закарпатській області

 

26 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів