20 вихованців ужгородської "Дороги життя" насолоджуються канікулами у таборі "Надія"

20 вихованців ужгородської "Дороги життя" насолоджуються канікулами у таборі "Надія"
І не лише насолоджуються, а ще й щодня займаються.

 

Вже тиждень ці життєрадісні діти з обмеженими фізичними можливостями відпочивають в літньому оздоровчому таборі. Й попри те, що сьогодні – останній день відпочинку, з цього приводу вирішили не сумувати, а навпаки – на прощання організували справжнє свято.

Заклад, в якому оздоровлюються діти, носить символічну назву «Надія» і розташований подалі від гучного міського життя. Тут дітки не тільки насолоджуються канікулами, а ще й щодня займаються. Ці заняття максимально наближені до гри: вони танцюють, співають, виконують гімнастичні вправи, вчать вірші. Та фахівці кажуть: навіть тижневий результат таких занять вражає.

Цього разу до оздоровчого табору приїхало близько двадцяти дітей, кожен з них – вихованець медико-соціального реабілітаційного центру «Дорога життя». Вже восьмий рік поспіль для вихованців центру поїздку на відпочинок у літній табір влаштовують представники міжнародної громадської організації Ротарі в Україні.

І вихователі, і діти зізнаються: тиждень промайнув, як один день, адже кожна хвилина була зайнята іграми та різноманітними оздоровчими заняттями. Однак, попри насичений відпочинок, кожен скучив за домівкою, тож прощатися з табором зі сльозами на очах не довелося.

Джерело: М-Студіо

 

15 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів