Про плани комунальників та міських служб в Ужгороді на сьогодні, 25 липня

Про плани комунальників та міських служб в Ужгороді на сьогодні, 25 липня
В Ужгороді сьогодні встановлюють обладнання для відеоспостереження на вулицях Митній та Андрія Палая. На вулиці Августина Волошина, 47 замінюють лампи вуличного освітлення. Трансформаторну підстанцію ремонтують на вулиці Минайській, 7.

 

Зелені зони косять на вулицях Юрія Гойди, Станційній, Собранецькій, Михайла Грушевського, Мукачівській, Одеській, Франтішека Тіхого, Перемоги, Федора Достоєвського, а також на площі Дружби Народів, у сквері імені Франтішека Крупки та у Ротарі-парку. Порослі та чагарники вирізають на кладовищі «Кальварія» та у сквері імені Томаша Масарика. На вулиці Перемоги обрізають дерева під лініями електропередач.

Працівники обслуговуючих підприємств здійснюють ручне прибирання вулиць та закріплені за ними території. Вночі прибирали вулиці за допомогою спецтехніки.

Покриття з кам’яної бруківки та плитки роблять на площі Шандора Петефі. Капремонт тротуарів проходить на вулицях Юрія Гагаріна, Марії Заньковецької (від перехрестя вулиці Михайла Грушевського до перехрестя вулиці Тиводара Легоцького), Минайській (від вулиці Олександра Бородіна до будинку №67), Олександра Можайського (8 Березня – Минайська). На вулиці Шумній проводять підготовчі роботи до капітального ремонту - копають траншеї для прокладання каналізаційної мережі . Продовжується будівництво кільця для облаштування кругового руху на вулиці Олександра Фединця та площі Корятовича. Поточні ремонти проводять на вулицях Олександра Довженка та Олександра Бородіна.

Джерело: Ужгородська міськрада у ФБ

 

25 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів