Андрій Садовий: Якщо колись закарпатці говорили, що у Львові добрі кав’ярні, а в Ужгороді кава. То тепер і кав’ярні в Ужгороді на рівні

Андрій Садовий: Якщо колись закарпатці говорили, що у Львові добрі кав’ярні, а в Ужгороді кава. То тепер і кав’ярні в Ужгороді на рівні
Мер Львова написав у соцмережі Фейсбук про свій день в Ужгороді.

 

"Я підтримую «глибокі турбування» Президента та Уряду ситуацією, коли Угорщина призначає спецуповноваженого з питань українського Закарпаття. Але я не розумію, чи Україна в особі центральної влади свідомо віддаляє від себе цю українську землю чи це елементарне нехлюйство.

Жодного (!) авіасполучення між Ужгородом та українськими містами, в тому числі і Києвом. Інтерсіті також туди чомусь не пускають. Жодної національної стратегії розвитку туризму, який міг би суттєво підняти рівень життя в українських Карпатах. Сьогодні умовному мешканцю Харкова в рази легше і коміортніше полетіти на відпочинок в Туреччину, ніж в рідні, чудові гори.

При цьому в Закарпатті достатньо українських патріотів, які готові боротись за майбутнє свого краю.

Ну і мушу визнати. Якщо колись закарпатці говорили, що у Львові добрі кав‘ярні а в Ужгороді кава. То тепер і кав‘ярні в Ужгороді на рівні. А торт «Ужгород» в кондитерській Штефаня порадив би найвимогливішим шанувальникам десертів", – йдеться у повідомленні міського голови Львова.

 

 

04 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів