"Ужгород" бере перші виїзні очки в аматорській лізі

"Ужгород" бере перші виїзні очки в аматорській лізі
У матчі 5 туру чемпіонату України серед аматорів ужгородці поїхали до Чорткова Тернопільської області, де силами помірялись із місцевим «Кристалом».

 

Господарі за чотири попередні матчі набрала 3 очки, перегравши «ДЮСШ-Тернопіль». Ужгородці ж  у трьох зіграних поєдинках зуміли здобути чотири залікові пункти. Нагадаю, це наслідок виїзної нічиї в Острозі, а також домашній звитязі над «Хмельницьким». Тож логічно команди розмістились поруч у турнірній таблиці: восьмі та шості відповідно.

У першій половині матч проходив на зустрічних курсах, господарі мали хорошу нагоду відзначитися, та, на щастя нашого кіпера підстрахувала поперечина воріт. А вже в другій половині ужгородці гру вирівняли й самі почали тиснути на чортківців. Та вдача посміхнулася закарпатцям лише на 82-й хвилині Василь Бонтей віддав передачу, а його партнер по команді Вадим Ференцик забив. Цей гол і став вирішальним у зустрічі. 

Тож «Ужгород» здобуває перші виїзні три очки, а в підсумку має сім. 9 вересня «Ужгород» у рамках чемпіонату України на ужгородському «Автомобілісті» прийматиме одного з фаворитів змагань ФК «Малинськ». А вже у четвер команда Мирослава Бабяка зустрінеться з іршавською «Бужорою» в обласному чемпіонаті.

 

03 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів