Закарпатські пауерліфтери – серед переможців та призерів чемпіонату країни

Закарпатські пауерліфтери – серед переможців та призерів чемпіонату країни
23 вересня в Коломиї завершиться чемпіонат України з класичного пауерліфтингу в усіх вікових групах. Приємно, що Закарпаття на цих змаганнях презентують 18 атлетів в усіх вікових групах. Станом на 19 вересня вже маємо перші успіхи наших спортсменів. Як зазначив наставник збірної краї, голова обласної федерації пауерліфтингу Андрій Федорішко:

 

«Збірна команда юніорів краю в підсумку посіла перше командне місце. А за сумою триборства (присідання, жим лежачи на становій тязі) ужгородець Олександр Соломко став чeмпіоном у катeгоріі «Masters«1 ?вагова категорія до 59 кг?, срібними призерами в своїх вагових групах стали виноградівецьМартонСебастіан та мукачівець Олександр Штадлер, бронзову нагороду виборов інший мукачівець Михайло Когут.  В змаганнях юніорок другою стала КрістінаАгеєва з Мукачева. У змаганнях ветеранів серед жінок чемпіонський титул виборола Ольга Якоб з Хуста, у чоловіків у цій віковій групі переможцем став ужгородець  Олександр Соломко, котрий, до слова, є депутатом Воловецької райради, але виступає за наш обласний центр, в іншій ваговій групі золото виборов Михайло Гал, який очолює обласну федерацію важкої атлетики, але вирішив спробувати свої сили і в класичному пауерліфтингу. Як видно, недарма, срібло в ветеранах дісталося ще одному ужгородцю Михайлу Кеміню.

Сьогодні (19 вересня) ще двоє наших пауерліфтерівмукачівка Катерина Пліс та Валерій Дудаш виступатимуть в змаганнях серед дорослих атлетів, тож за словами наставника збірної краю, є сподівання, що вони зможуть піднятися на п’єдестал пошани. Про їх виступи повідомимо згодом.

Роман СЕНИШИН

На фото: Андрій Федорішко та чемпіон Олександр Соломко

 

19 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів