Мукачівський МФА створює камбек удома й наздоганяє лідерів

Мукачівський МФА створює камбек удома й наздоганяє лідерів
23 вересня відбувся черговий тур чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги U-19 де виступає мукачівський «Мункач футбольна академія». У рамках цього туру мукачівці в рідних стінах приймали лідера після другого туру – івано-франківське «Прикарпаття».

 

Господарі поля минулий тур пропускали, тож «Прикарпаття», яке перемогло вінницький «Темп» приїхали до Мукачева в статусі лідерів. Звісно, з таким станом речей МФА зовсім не хотів миритися, тож матч очікувався цікавим.

Перша половина зустрічі пройшла практично без воріт – з великою кількістю єдиноборств у центральній частині поля. Можливо, на гру наших хлопців вплинув матч в чемпіонаті області в Вільхівцях, моментами гравцям не вистачало різкості, щоб завершити момент. Тож на перерву команди пішли без голів.

Другий тайм розпочався доволі жваво, активізувалися гості, які одну з атак завершили ударом з лінії воротарського майданчика м’яч влучив у поперечину. А от вже наступна атака при карпатців стала голевою – фланговий постріл на дальню стійку точним ударом завершив Гудемнюк і виводить «Прикарпаття» вперед. Цей гол став хорошим подразником для господарів, які заграли значно активніше швидко переходили половину поля і одразу ж ставало гаряче біля володінь кіпера івано-франківської команди Романа Сердюка. Та лише на 73-й хвилині Василь Герег зумів прийняти м’яч, вміло розвернувся і увірвався в штрафний майданчик «Прикарпаття» оборонець лише ціною фолу зупинив нашого нападника. Арбітр вказав на пенальті. Стандарт взявся виконувати Влад Мамич. А от удар з позначки відбиває воротар гостей, та на підборі першим встигає нападник МФА Василь Герег, який вже не залишає шансів воротарю «Прикарпаття». Мукачівці не збавили обертів, а продовжували чинити тиск на суперника, і на 86-й хвилині Антон Береш вдало підключився до атаки лівим краєм, звідки зробив вивірену передачу на Василя Герега, той другим дотиком відправляє м’яч точно в дальній кут воріт й робить рахунок – 2:1.

Мукачівці й далі продовжували контролювати гру, цілком мали нагоду збільшити свою перевагу, однак в останню мить надійно зіграв воротар та оборонці «Прикарпаття», але до фінального свистка арбітра господарі втримали переможний результат і наздоганяють «Прикарпаття» за очками.  Що ж чудовий камбек, який виводить нашу команду в когорту лідерів.

Інші матчі 3-го туру завершилися з такими результатом: «Гірник» (Новояворівськ) – «Буковина» (Чернівці) – 0:2; «Адреналін» (Луцьк) – «Поділля» (Хмельницький) – 3:0; «Темп» (Вінниця) – «Динамо» (Львів) – 0:3.

Турнірне становище: «Адреналін» (Луцьк), «Прикарпаття» (Івано-Франківськ), МФА (Мукачево), «Буковина» (Чернівці), «Динамо» (Львів) – 6 очок; «Ніка» (Івано-Франківськ) – 3; «Гірник» (Новояворівськ), «Поділля» (Хмельницький) – 1; «Темп» (Вінниця) – 0. 

Наступну зустріч МФА зіграє на виїзді 3 жовтня з львівським «Динамо».

 

27 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів