«Минай» творить історію – й виходить в 1/8 фіналу Кубка України

«Минай» творить історію – й виходить в 1/8 фіналу Кубка України
У середу «Минай» на рідному стадіоні приймав чергового суперника у 1/16 фіналу кубка України – МФК «Миколаїв».

 

До слова, «Миколаїв» нині входить до квартету кращих команд першої ліги, тож на мийнаців чекав непростий матч. Хоча вже після матчу наставник корабелів Руслан Забранський зазначив, що випустив на поле гравців, які не мають ігрової практики, і робить ставку на виступах в першій лізі.

«Минай» одразу ж заволодів ініціативою й почав створювати нагоди для взяття воріт суперника. Після кількох гострих атак і навіть забитого голу від Кополовця, який не зарахували через офсайд. Господарі таки забивають м’яч «Миколаєву». На 35-й хвилині захисники команди гостей не заправилами зупинили Анатолія Нурієва у штрафному майданчику. А пенальті реалізував Василь Кобін.

У другій половині зустрічі «Минай» продовжив тиск на ворота миколаївців – на 67-й хвилині зумів подвоїти свою перевагу – Владислав Микуляк подав з кутового, а Роберт Гегедош головою переправив м’яча у ворота. Ще через 4 хвилини рахунок зустрічі стає три нуль на користь господарів – Василь Пиняшко знімає всі питання щодо переможця цієї зустрічі – 3:0. Правда, суперник таки зумів забити гол престижу, але не більше. Тож «Минай» входить до шістнадцяти кращих кубкових команд України.

З ким гратиме закарпатський клуб в 1/8 вирішиться після жеребкування, цілком ймовірно, що суперником минайців може стати й імениті премєрлігівські клуби.

Семен Михайлик

 

27 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів