Своя земля: на Ужгородщині за один сезон село виготовляє близько 200 тонн паприки

Своя земля: на Ужгородщині за один сезон село виготовляє близько 200 тонн паприки
Восьма програма проекту "Своя земля" на Закарпатті розповідає про вирощування паприки.

 

Як народився цей промисел, за якими принципами працює та який вплив здійснює на місцеву громаду - все це у відео:

Тиса 1

Дивіться також: Своя земля: як живе свалявська Поляна завдяки мінеральній воді

Своя земля: чи є комерційне майбутнє у верховинської вовни на Міжгірщині

Своя земля: історія створення славнозвісної Селиської сироварні

Своя земля: як "Ужгородська регата" привертає увагу до обміління річки Уж

Своя земля. Як працює соціальне підприємництво у с.Невицьке на Ужгородщині

Скарб, який потрібно використати: сучасна історія Чинадіївського замку 

Своя земля: Село десяти музеїв – Колочава

 

27 вересня 2018р.
Çàãðóçêà...

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів

Залишити коментар:

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без будь-яких попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані правоохоронним органам, якщо від них надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати посилання та рекламні повідомлення!

Необхідні поля позначені наступним символом:*