«Ужгород» грає внічию з лідером

«Ужгород» грає внічию з лідером
18-й тур завершився сьогодні, 3 жовтня в Ужгороді грою команд лідерів - місцевий «Ужгород» приймав виноградівський «Севлюш», який нині впевнено посідає першу сходинку в турнірній таблиці.

 

Початок матчу був за господарями, які вже в першій атаці організували небезпечну атаку – партнери кинули м’яч на хід Антону Предчуку, який виходив на ударний простір, однак замість того, щоб пробити Антон вирішив віддати передачу й гострота була втрачена.

Та невдовзі Предчук таки домігся свого – передачу з кутового він зумів головою виграти боротьбу в захисників «Севлюша» й точно переправив м’яч у сітку воріт Івана Козара – «Ужгород» повів з рахунком 1:0. Та трималася перевага господарів рівно 20 з гаком хвилин. Виноградівці зійлснили кілька небезпечних атак, які завершувалися ударами Михайла Чедрика та Адріана Пуканича. Та на 27-й хвилині напористість гостей принесла свої плоди – передачу з лівого фланга замикає кращий бомбардир чемпіонату  Адріан Пуканич і відновлює паритет у поєдинку. На перерву команди пішли саме за такого результату.

Друга половина зустрічі розпочалася з атак гостей, вже на 50-й хвилині партнери закинули м’яч на нападника «Севлюша» Михайла Чедрика, на перехоплення вибігає кіпер «Ужгорода» Юрій Славік, але форвард виноградівців встигає перекинути воротаря й м’яч опустився точно під дальню стійку воріт. А далі з погодою почало коїтися щось неймовірне – пролунав грім, блиснула блискавка і над Ужгородом почав сипатися рясний град, тож арбітр Ярослав Козик змушений був зупинити гру, допоки не вщухне природня стихія.

Через кілька хвилин град пройшов знову вийшло сонечко й гра відновилася. Та мокрий газон більше на користь пішов господарям. Після тривалого комбінування на ударну позицію виходить Сергій Машталір, який робиває точно в кут воріт і зрівнює рахунок у матчі. Як виявилося цей гол і став остаточним. Тож нічия – 2:2. Командам цей результат жодним чином кардинально не вплинув на ситуацію в турнірній таблиці.

Турнірне становище після 18-го туру: «Севлюш» - 44; «Середнє» - 35; «Ужгород» - 32; «Вільхівці» - 25; «Поляна», «Бужора» (Іршава), МФА (Мукачево) – 21; «Вітязь» (Концгазо) – 20; «Карпати» (Рахів) – 19; «Оболонь» (Хуст) – 11; ДЮСШ Тячів – 5.

Наступний матч «Ужгород» зіграє вдома 7 жовтня, в неділю  в рамках чемпіонату країни  серед аматорів  з командою ОДЕК (Оржів).   А в чемпіонаті області ужгородці гратимуть на виїзді проти хустської «Оболоні».

 

04 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів