П’яні водії на Закарпатті продовжують робити негативну статистику на дорогах

П’яні водії на Закарпатті продовжують робити негативну статистику на дорогах
За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Берегівському та Виноградівському районах.

 

У місті Берегово ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Меrсedes» іноземної реєстрації, на якому не було заднього  номерного знака. За кермом автомобіля перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідування водій відмовився, про що правоохоронці в присутності двох свідків склали відповідний адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили водія від керування. 

У місті Виноградів працівники групи реагування патрульної поліції зупинили удосвіта автомобіль марки «Оpеl Vіvаrо» іноземної реєстрації, водій якого не був пристебнутий паском безпеки. За кермом перебував 25-річний житель Виноградівського району. Молодий чоловік перебував у неадекватному стані. Його доставили на медосвідування до лікарні, де за допомогою спеціального тесту виявили в нього наркотичне сп’яніння.  На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані наркотичного  сп’яніння, вилучили посвідчення водія та відсторонили його від керування.  

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.     

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

05 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів