Поліція Закарпаття посилено вдосконалює вміння та навички в польових умовах (ФОТО, ВІДЕО)

Поліція Закарпаття посилено вдосконалює вміння та навички в польових умовах (ФОТО, ВІДЕО)
Спецпідрозділи закарпатської поліції, а також керівники всіх територіальних підрозділів і апарату ГУНП провели дводенне навчання в польових умовах, де відпрацювали тактичні навички і здали заліки з фізичної та вогневої підготовки.

 

За командою «тривога» було піднято працівників КОРД, роти поліції особливого призначення, патрульних ТОР, керівників територіальних відділів та відділень поліції та керівників структурних підрозділів Головного управління Національної поліції в Закарпатської області. Колонна техніки вдосвіта вирушила з Ужгорода через всю область на місце збору. Там правоохоронці облаштували польовий табір та посилено відпрацьовували тактичні навички. Два дні поліція навчалася в умовах, максимально наближених до реальних. Крім цього, всі залучені до відпрацювань успішно здали обов’язкові заліки з фізичної підготовки та стрільби. 

В умовах, максимально наближених до реальних, правоохоронці моделювали найрізноманітніши ситуації з можливих правопорушень та працювали для найкращої злагодженості при захисті прав і свобод громадян. Інструктажі працівники поліції отримували від свого керівника Романа Стефанишина, який також взяв участь у відпрацюваннях та навчанні. 

Всі працівники поліції мали нагоду вивчити свої сильні та слабкі сторони, щоб удосконалювати перші та усунути незначні недопрацювання. Загалом керівництво поліції високо оцінило готовність своїх підлеглих вчасно та якісно реагувати на надзвичайні ситуації та вміння ефективно протистояти порушенням закону.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

07 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів