Що думають ужгородці про нові маршрутні автобуси?

Що думають ужгородці про нові маршрутні автобуси?
Вчора на маршруті №20 почали курсувати нові великогабаритні автобуси "Електрон". Вони можуть за раз перевозити сотню пасажирів, зручні та просторі. Які перші враження ужгородців?

 

Йдемо займати місця і роздивляємося автобус. Справді всередині є де розвернутися. Зверху прозорі люки, комфортні сидіння, великі вікна, скляні двері. Біля них – кнопки відкриття дверей. Перед відправкою із зупинки оголошується про відкриття і закриття дверей.

Перевіряємо, чи працює Wi-Fi. На наш подив – так. Більше того, інформацію про рух маршруток у режимі онлайн та прогноз часу прибуття на зупинки можна отримувати через мобільний додаток.

Цікавимося в пасажирів, які в них враження від поїдки.

«Мені дуже подобається, – каже Іван. – Автобус великий. Крім сидячих місць є й стоячі, салон сучасний, гарно обладнаний. Їхати затишно, аж не віриться, що це в Ужгороді».

До розмови долучається його друг Василь.

«Автобус гарний, просторий, світлий.  Якщо такий весь буде комунальний транспорт – буде дуже добре, – стверджує хлопець. – Все тут обладнано електронікою, що неабияк радує».

Чути схвальні відгуки завжди приємно. Хоча спочатку ужгородці сприйняли інформацію про те, що транспорт буде таким великим доволі насторожено, побоювалися, що автобуси не вписуватимуться у компактні вулиці столиці Закарпаття, не матимуть де розвертатися.

Утім перестороги виявилися марними. І це добре. Адже в  Ужгороді автобуси залишаються єдиним засобом для пересування тих, хто користується громадським транспортом.

Загалом на першому етапі, саме з неділі, містом почали курсувати 3 із запланованих 10 автобусів.

Дійсно, вони зручні і гарні. У європейському місті саме таким і повинен бути громадський транспорт. А як буде далі – поживемо побачимо.

Іван ДУХНОВИЧ, zakarpatpost.net

 

22 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів