З тижня на тиждень кількість крадіжок електроенергії на Закарпатті зростає. Чому?

З тижня на тиждень кількість крадіжок електроенергії на Закарпатті зростає. Чому?
ПрАТ «Закарпаттяобленерго» інформує, що за період із 12 по 18 листопада поточного року працівники Товариства виявили 57 фактів крадіжок електричної енергії.

 

Зокрема, складено 48 Актів про порушення Правил серед населення та 9 Актів – у юридичному секторі (приватні підприємці, фізичні особи підприємці, підприємства, фірми тощо).

Найбільше фактів незаконного втручання в електромережі серед населення впродовж минулого тижня виявлено у Хустському районі (12 випадків). При цьому найчастіше незаконно споживали електроенергію шляхом пошкодження розрахункового засобу обліку.

У юридичному секторі (приватні підприємці, фізичні особи підприємці, підприємства, фірми тощо) найбільше фактів крадіжок було виявлено у Перечинському, Великоберезнянському та Виноградівському районах Закарпатської області. Найпопулярнішим порушенням залишається втручання в роботу приладу обліку шляхом пошкодження останнього (пошкодження корпусу лічильника, розбите скло та інше).

Також упродовж минулого тижня Комісіями з розгляду актів про порушення нараховано штрафів на загальну суму 52,17 тис. грн, інформує прес-служба ПрАТ "Закарпаттяобленерго".

 

19 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів