Ужгородку Наталію Марфідіну з раком крові прийме клініка в Австрії, збір коштів триває! Долучайтеся!

Ужгородку Наталію Марфідіну з раком крові прийме клініка в Австрії, збір коштів триває! Долучайтеся!
Ужгородку Наталію Марфідіну - матір двох маленьких донечок, якій нещодавно поставили страшний діагноз "рак крові" - погодилася прийняти на лікування клініка в Австрії. Родина просить про моральну та матеріалу допомогу.

 

Про Наталку Марфідіну наше видання вже писало: наприкінці вересня молодійжінці раптом стало зле, після обстеження та численних аналізів лікарі поставили їй страшний діагноз - гостра лейкемія (рак крові). Краяни почали активно допомагати молодій жінці в бортьбі з недугою, адже в переважній більшості випадків цей вид раку піддається лікуванню! 

Читайте також: Закарпатців закликають допомогти одужати молодій жінці Наталці Марфідіній, в якої гостра лейкемія!

Сьогодні чоловік Наталки повідомив, що є відповідь із австрійської клініки про готовність прийняти Наталю на лікування.

У групі підтримки Наталки так написали про це:

"Доброго дня, наша дорога командо підтримки! Вибачте, що так довго не писали новин про нашу Наташу. В Наталії була перерва між блоками хіміотерапії і ми чекали відповіді від клінік щодо можливості лікування. 

Але сьогодні у нас хороші новини з якими ми просто не можемо з Вами не поділитись! 

З Божою допомогою та дякуючи Вашим молитвам, наша Наталя потрапила на лікування за кордон. Одна з найкращих клінік в Австрії погодилася взяти Наталочку на лікування.

Наразі Наташа знаходиться в лікарні, де від сьогодні розпочався новий етап, а саме третій блок по європейському протоколу. Зранку в Наталі взяли всі необхідні аналізи та розпочали повну діагностику. Після огляду лікарями Наталі, засідав консиліум, де лікарі ретельно вивчили всі документи та встановили на якому етапі було припинено лікування на Україні, щоб по протоколу , не збившись з графіку його продовжити . Почувається Наташа стабільно, аналізи в нормі, їй вже поставили катетери і почали крапати хімію. 

Ну що , Наташка, в добру путь до повного і якнайшвидшого одужання.

Хочемо подякувати всім небайдужим, хто долучився до доброї справи, підтримує Наталю та її сім’ю морально, фінансово та молитвою. Просимо і надалі допомагати хто чим може та просимо щирих молитви за Наталю! Дякуємо, що ви з нами!

29244825509100 гривневий рахунок для переводу з інших банків та рахунок Приватбанку 4731 2191 1405 3352 на ім'я чоловіка Наталії (Марфідін Радіон Валерійович)".

Тож долучайтеся, не будбьте байдужими! Кожен із нас може обійтися без чашки кави в день, приміром, і переказати ці кошти на рахунок Наталки. Разом ми можемо врятувати життя молодої жінки!

uzhgorod.net.ua

 

20 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів