П’яних водіїв на дорогах Закарпаття штрафами не злякаєш – копи зловили п’ятьох

П’яних водіїв на дорогах Закарпаття штрафами не злякаєш – копи зловили п’ятьох
За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували факти керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Тячівському, Хустському та Міжгірському районах. Ще двох п’яних водіїв виявила патрульна поліція.

 

У селі Нересниця Тячівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили для перевірки автомобіль марки «Volkswagen Pаssаt» іноземної реєстрації, який виконував незрозумілі маневри. За кермом автомобіля перебував житель села Вільхівці, який не мав водійського посвідчення і був у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування він відмовився, про що правоохоронці в присутності двох свідків склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили водія від керування. 

У Хусті працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі автомобіль  марки «Аudі Q5» іноземної реєстрації, який виконував незрозумілі маневри. Керував позашляховиком житель села Золотарево в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування він відмовився, про що правоохоронці склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили водія від керування.  

У Міжгір’ї вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили для перевірки автомобіль марки «Rеnault» іноземної реєстрації, на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував житель села Нижній Студений, який не мав водійського посвідчення і був у стані алкогольного сп’яніння. Це підтвердилося під час медосвідування в лікарні. На водія склали відповідні адмінпротоколи, машину затримали на спецмайданчик поліції.

Ще двох нетверезих водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції. 

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

25 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів