Кандидати, де ви? Йде набір на службу в поліцію Закарпаття

Кандидати, де ви? Йде набір на службу в поліцію Закарпаття
Головне управління Національної поліції в Закарпатській області оголошує конкурс на заміщення вакантних посад у слідчі підрозділи, кримінальну поліцію, службу дільничних офіцерів поліції, сектори реагування патрульної поліції та в інші підрозділи.

 

З 26 листопада 2018 року розпочався конкурс на службу в поліцію до територіальних відділів і відділень, підрозділів Головного управління Національної поліції в Закарпатській області. 

Зокрема, поліція краю має потребу в слідчих, оперуповноважених кримінальної поліції, дільничних офіцерах поліції, поліцейських секторів реагування патрульної поліції, поліцейських з логістики, поліцейських ізоляторів тимчасового тримання, поліцейських конвойної служби ІТТ, інструкторів з особистої безпеки тренінгового центру, молодших інспекторів відділення охорони адмінбудинків центру забезпечення, поліцейських-водіїв.

Якщо ви бажаєте детальніше дізнатися про умови набору в поліцію, звертайтеся в підрозділи кадрового забезпечення ГУНП в Закарпатській області та відділів і відділень поліції в районах області.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

30 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів