"ТОП-100. Впливові люди Закарпаття". Акули бізнесу регіону - хто вони?

"ТОП-100. Впливові люди Закарпаття". Акули бізнесу регіону - хто вони?
Продовжуємо ознайомлювати читачів із щорічним рейтингом

 

На черзі рубрика "Бізнес"

Перше місце в рейтингу посів бізнесмен, політик, меценат Андрій Андріїв. Про нього редколегія написала: "Аналітичний склад розуму, вміння прораховувати на кілька кроків уперед, чітке планування та бачення перспективи в найрізноманітніших варіантах – це те, що характеризує Андрія Андріїва. Людина справи, чого вимагає й від інших. Планомірно виконує задумане, залучає до цього необхідні ресурси, збирає навколо себе однодумців. Уміє цінувати тих, хто хоче і прагне працювати, відповідно, об’єднав навколо себе потужну команду професіоналів у різних галузях.

Завдяки власним напрацюванням, здобуткам та команді за понад двадцятилітній підприємницький досвід Андрій Андріїв став справжньою акулою бізнесу. Нині він – серед небагатьох підприємців регіону, які фактично забезпечують фінансову стабільність краю: група енергетичних компаній "РЕНЕР", одним зі співзасновників якої є Андрій Євстахович, входить до десятки найбільших платників податків у Закарпатті.

Більше того, "РЕНЕР" – компанія № 1 на Закарпатті з виробництва альтернативної енергетики. Її розвиток – це в першу чергу охорона довкілля, а відтак – суттєвий крок у напрямку вирішення проблеми енергетичної кризи в Україні загалом.

Андрій Євстахович опікується і розвитком матеріально-технічної бази багатьох медичних, освітніх, культурницьких закладів Ужгорода та Закарпаття, сприяє втіленню інфраструктурних проектів. Усе зроблене він коментує тільки так: «Я хочу жити в гарному місті. Тому поки матиму сили, робитиму все для нього».

Другим у рейтингу бізнесменів Закарпаття зазначений Роберт Бровді. Хоча редактори й натякають, що з бізнесом у нього не все гарад останнім часом, проте...

Третій - генеральний директор ПрАТ "Закарпаттяобленерго" Віктор Петров. Відтак ідуть бізнесмени Олег Адамчук, Павло Ганинець, Олексій Баранюк, Василь Мелеш, Олександр Ледида, Олексій Кіндрат та Андрій Сугай.

Більше читайте в журналі "Топ-100".

Про інших учасників рейтингу - в наступних публікаціях. 

uzhgorod.net.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Опублікований щорічний рейтинг "ТОП-100. Впливові люди Закарпаття"

«ТОП-100. Впливові люди Закарпаття 2018». Самоврядний лідер регіону

"ТОП-100. Впливові люди Закарпаття". Хто цьогоріч очолив владний рейтинг?

 

30 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів