«ТОП-100. Впливові люди Закарпаття 2018». Самоврядний лідер регіону

«ТОП-100. Впливові люди Закарпаття 2018». Самоврядний лідер регіону
Закарпатський щорічний рейтинг продовжує інтригувати. Журналісти нашого видання знайомлять читачів із ТОП-100 2018.

 

Отже, перше місце в позиції «Самоврядність» зайняв ужгородський міський голова Богдан Андріїв, який, за визначенням редколегії, «уже перейшов «екватор» своєї каденції і, попри випробовування, яких не проходив жодний із мерів обласного центру Закарпаття, не втратив найголовнішого: оптимізму і бажання зробити у місті якісні зміни».

Ось ще одна цікава фраза з тексту, написаного до Богдана Андріїва: "Якщо попередників критикували хіба "за кавою" та у ЗМІ здебільшого "за вказівкою", то на Андріїва, як на хвилеріз, обрушуються ще й могутні хвилі соцмереж. Більше того: до жодного посадовця Закарпаття немає такої уваги, по жодному не намагаються так "танцювати", аби спробувати опинитися на престижній посаді чи зібрати електоральні бонуси на прийдешніх виборах".

Насамкінець журналісти роблять висновки: "Навряд чи Богдан Андріїв захотів би йти на посаду міського голови, якби до виборів 2015 року йому хоча б наснилося бодай 10% реалій сьогоднішньої роботи. Проте останні три роки однозначно додали йому глибокого знання і розуміння всіх процесів і "гвинтиків" господарства Ужгорода, бо в усі деталі, аж до найдрібніших, має звичку вникати, а відтак контролювати сам. І найголовніше: ці роки не зламали в ньому оптимізму, налаштування на позитив, щирого ставлення до людей, віри в добро, намагання завжди і в усьому всім допомогти, а за потреби – "зрозуміти, виправдати і пробачити", не викорінили прагнення з усіма бути в добрих стосунках, не конфліктувати, націленості завжди будувати, а не руйнувати".

Потрапили до рейтингу і Андрій Балога, Золтан Баб'як, Іван Ковач, Інгрід Туріс, Іван Погоріляк та інші. Детальніше читайте в журналі!

uzhgorod.net.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Опублікований щорічний рейтинг "ТОП-100. Впливові люди Закарпаття"

"ТОП-100. Впливові люди Закарпаття". Акули бізнесу регіону - хто вони?

"ТОП-100. Впливові люди Закарпаття". Хто цьогоріч очолив владний рейтинг?

 

 

30 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів