Захисник із Закарпаття потребує допомоги

Захисник із Закарпаття потребує допомоги
19 листопада 26-річного Івана Кіраля із Закарпаття госпіталізували до Днiпропетровської обласної клiнiчної лiкарнi iм. І.І. Мечникова

 

Хлопець родом із Пiдвиноградова, Виноградiвщини. Боєць отримав поранення в голову бiля селища Новотроїцьке. Куля увiйшла в праву лобову область i вийшла в скроневу злiва. Кома І. ШВЛ. У мережi Фейсбук у групi "Рух пiдтримки Закарпатських вiйськових - Виноградiв" написали прохання по допомогу:

"Друзi! Потрiбна допомога нашому земляку вiйськовослужбовцю з Пiдвиноградова - Кiраль Івану. Нещодавно з фронту батькам Івана прийшла страшна звiстка. Пiд час чергового обстрiлу в зонi ООС (АТО) снайперська куля влучила йому в голову i вилетiла назовнi наскрiзь. Сталося це у Новотроїцьку Донецької областi. Наразi стан Івана стабiлiзувався, вiн помаленьку вiдходить вiд штучної коми. Та для того, аби повернути його до повноцiнного життя, доведеться пройти довгий i важкий шлях реабiлiтацiї, на яку потрiбнi будуть грошi (зараз медичне забезпечення вiйськовий отримує повнiстю за державний кошт). Батько солдата – пенсiонер за станом здоров’я, мама – молодша медична сестра у Виноградiвськiй райлiкарнi, тож статкiв не мають. Вони просять всiх небайдужих людей допомогти їм зiбрати кошти на реабiлiтацiю сина. Грошi можна надсилати на рахунок у ПриватБанку 5168 7573 6942 7663 на iм’я батька Кiраль Валерiя Федоровича. Тел. 096 73 24 607".

Інформує "Рух пiдтримки Закарпатських вiйськових - Виноградiв".

 

06 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів