Нарешті: вже з неділі можна їхати із Закарпаття в Будапешт в Інтерсіті

Нарешті: вже з неділі можна їхати із Закарпаття в Будапешт в Інтерсіті
Про це говорять відразу кілька джерел, як в Укрзалізниці, так і з-поміж закарпатських чиновників, а також у касі залізничного вокзалу в Мукачеві.

 

Утім, наразі не відомо, о котрій саме буде відправлено перший поїзд та його розклад, яка остаточна вартість квитків (попередньо анонсувалася ціна від 700 гривень), де та як їх можна придбати. Відомо тільки що курсувати поїзд почне регулярно з неділі, 9 грудня.

Спершу планувалося урочисте відкриття цього напрямку із запрошенням керівництва країни та очільників транспортних компаній обох країн, однак станом на зараз поїзд офіційно запустять керівники середньої ланки, без VIP-ів. Не виключено, що з українського боку це пов’язано із запуском експресу з Києва до Борисполя, який встиг зламатися щонайменше двічі у перші ж дні роботи після помпезного запуску за участі керівництва країни.

Ось як виглядає інтерсіті Мукачево - Будапешт

Нагадаємо, що про інтерсіті Мукачево – Будапешт йдуть перемовини між країнами уже близько 2-х років. Його спершу обіцяли запустити до кінця літа, однак не вдалося з невідомих причин. Всередині листопада було здійснено тестовий рейс інтерсіті, начебто вдало.

Попередній маршрут поїзда Мукачево - Будапешт пролягатиме відразу кількома містами Угорщини. Більше – в інфографіці.

Mukachevo.net

 

07 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів