До уваги абонентів ужгородського водоканалу – зміни у призначенні субсидій

До уваги абонентів ужгородського водоканалу – зміни у призначенні субсидій
Комунальне підприємство «Водоканал міста Ужгорода» повідомляє, що Постановою КМУ від 17 жовтня 2018 року № 841 внесені зміни до Положення про порядок призначення житлових субсидій, затверджений 21 жовтня 1995 року № 848.

 

Згідно із п. 15 вказаної Постанови, до п. 18 абзацу 4 ПКМУ № 848 внесено зміни наступного змісту:

“Громадяни, яким призначено житлову субсидію, зобов’язані щомісяця сплачувати обов’язкову частку платежу. У разі коли вартість фактично використаної послуги менша, ніж обов’язкова частка витрат на оплату цієї послуги, громадяни сплачують її фактичну вартість”.

Абзац 6 п. 18 цієї Постанови визначає наступне: “Управитель, об’єднання, виконавець комунальної послуги зобов’язані щомісяця зазначати у платіжних документах одержувачів житлової субсидії суму переплати”. Отже у рахунках, що будуть отримані особами, яким призначено субсидію, може бути зазначена сума переплати, наприклад, “-201,00 грн.”. Від’ємне значення суми означає наявність переплати.

Окрім цього, звертаємося із нагадуванням про обов’язковість надання показників приладів обліку питної води (лічильників) за телефонами: 64-31-05, 64-06-98, 44-39-31, 44-03-42, (050) 302-27-70, надіславши запит на електронну адресу підприємства [email protected] або за допомогою електронної абонентської книжки в особистому кабінеті на сайті my.voda.uz.ua до 30 числа місяця, в якому було споживання.

Не подання показників протягом 3-х місяців, як того вимагає ст. 11 Закону України “Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання”, тягне за собою автоматичне нарахування системою обліку споживання послуг за нормою за кількістю мешканців у помешканні. Задля уникнення непорозумінь та зайвого витрачання Вашого часу просимо не нехтувати своїм обов’язком та вчасно, у визначені терміни повідомляти показники за вказаними вище телефонами.

Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

 

11 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів