Поліція виявляє все більше наркотиків у закарпатців (ФОТОФАКТ)

Поліція виявляє все більше наркотиків у закарпатців (ФОТОФАКТ)
Співробітники Управління стратегічних розслідувань спільно з працівниками роти поліції особливого призначення Головного управління Нацполіції області під час санкціонованого обшуку у помешканні жителя м.Ужгород вилучили наркотичний засіб, електронні ваги та пакети для його фасування. Зараз вирішують питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

 

Вчора, 10 грудня, співробітники Головного управління Нацполіції області під час профілактичного відпрацювання згідно з ухвалою суду провели обшук за місцем проживання фігуранта кримінального провадження. 

Під час проведення слідчих дій у квартирі 46-річного ужгородця  поліцейські виявили поліетиленовий пакет з білою кристалічною речовиною,  ймовірно «метамфетаміном», електронні ваги, металеву медичну лопатку та прозорі пакети для фасування.

Також поліцейські Берегівського відділу  провели санкціонований судом обшук у помешканні раніше судимого за наркозлочини- 47-річного місцевого мешканця. 

Під час огляду будинку правоохоронці виявили полімерні  пакети  з кристалічною та порошкоподібною речовинами, суху подрібнену  речовину, ймовірно, марихуани, деформовані пляшки для вживання наркосировини та  дерев'яну люльку. 

Окрім цього, з кишені штанів мешканця Берегова поліція вилучила три запаяні полімерні шприци з речовиною схожою за своїми властивостями на наркотичну-метамфетамін.

Усе вилучене направлено на експертизу. За даним фактом вирішується питання про відкриття кримінального провадження за частиною 2 статті 309 Кримінального кодексу України (Незаконне зберігання наркотичних засобів, вчинене повторно). У ході слідства правоохоронці перевірять причетність фігурантів справи до збуту наркотиків та організації чи утриманні місць для незаконного вживання наркотичних засобів. Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

11 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів