Де подивитися каталог ювелірних ланцюжків?

Де подивитися каталог ювелірних ланцюжків?
Ланцюжок – це одна із самих популярних ювелірних прикрас для жінок, чоловіків та дітей. Хтось носить на ньому кулон, хтось ікону або хрест, а хтось надіває його просто так.

 

Ланцюжок із дорогоцінних металів ніколи не виходить із моди. З кожним роком лише більше з’являється варіацій плетіння. Фантазія дизайнерів не знає меж! Кожна людина, не залежно від віку, статусу, професії, хоче носити на шиї ланцюжок, а інколи навіть не один. Але де можна знайти прикрасу, яка буде до душі і чесно служитиме власникові багато років?

Де можна вибрати ланцюжок?

На українському ринку ювелірних прикрас досить давно існує підприємство «КЮЗ», яке відоме і за кордоном. Пропозиція прикрас досить різноманітна. Кожна людина зможе знайти щось на свій смак. Київський ювелірний завод випускає і брендову продукцію, яка користується високим попитом. Обрати ланцюжок для себе серед виробів КЮЗ не складно. Продукція із золота випускається для різних гаманців: ціни починаються від 2000 грн і закінчуються десятками тисяч.

Відкривши каталог ювелірних ланцюжків на сайті КЮЗ, людина може обрати золоті чи срібні прикраси. Вони відрізняються не тільки ціною. Ланцюжки мають різну вагу та довжину. Також важлива деталь, на яку варто звернути увагу, – це плетіння виробу. Уся продукція КЮЗ гарантовано є якісною. Але від плетіння ланцюжка залежить, наскільки практичною буде прикраса.

Вибір ланцюжка за типом плетіння

Один із найважливіших критеріїв вибору ланцюгу – це тип його плетіння. Ланки мають бути рівномірно відполірованими і однаковими за розміром. Найкращими за міцністю визнано наступні типи плетіння:

  • якірне – ланки розташовано перпендикулярно, вони мають бути рівними та акуратними;
  • панцирне – овальні ланки звиті між собою подвійним чи потрійним плетінням;
  • снейк – по вигляду нагадує шнурок, зроблений на основі подвійного панцирного плетіння;
  • Нонна – всередині великих ланок є маленькі, плетіння подвійне чи потрійне;
  • Бісмарк – на вид це плетіння нагадує спіраль, ланцюг досить об’ємний.

Правильно підібравши прикрасу за типом плетіння, можна сподіватися, що вона служитиме декілька десятків років.

Ланцюжки із різних цінових категорій

Вибрати ланцюг із золота можна за будь-якою ціною, починаючи від вартості до 3000 грн і закінчуючи десятками тисяч. Далі наведено лише декілька прикладів виробів від КЮЗ.

  1. Ланцюг (артикул: 50102103044-45) – 45 см, 1,45 г. Ціна виробу складає 2566,50 грн. Це бюджетний варіант прикраси. Ланцюжок вироблений із червоного золота. Плетіння якірне.
  2. Ланцюг (артикул: 5013110403-45) – 45 см, 6,74 г. Коштує така прикраса 11929,80 грн. Це модель-унісекс: такий ланцюжок можуть носити, як жінки, так і чоловіки. Вироблено його із червоного золота, тип плетіння – снейк.
  3. Ланцюг (артикул: 50106208043-65) – 65 см, 22,67 г. Ціна виробу складає 40125,90 грн. Це класична прикраса, яка підійде і жінкам, і чоловікам. Ланцюжок вироблено із червоного золота, плетіння – Бісмарк.

Це прикраси із різних цінових категорій, які пропонує КЮЗ. Кожен із приведених виробів має пробу 585. Такі ланцюжки стануть чудовим подарунком на будь-яке свято. Кожний виріб проходить перевірку якості, яка підтверджується клеймом. Це гарантує, що продукція буде відповідати світовим стандартам. Купити ланцюжок в КЮЗ, як для себе, так і для іншої людини, означає довіритися професіоналам.

 

18 грудня 2018р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів