На Міжгірщині лісівники по-особливому патріотичні – висадили вічнозелений герб!

На Міжгірщині лісівники по-особливому патріотичні – висадили вічнозелений герб!
“Працівникам “зеленого цеху” теж притаманне глибоке національно-патріотичне почуття”, — каже директор ДП “Міжгірське лісове господарство” Іван Барна і підтверджує слова зробленою конкретною справу. Вучківське лісництво висловили свою шану до Вітчизни оригінальним способом – цієї осені біля кантори адмінбудівлі висадили самшит вічнозелений у формі елемента герба України -тризуба.

 

На символ держави використали майже тисячу декоративних кущів, які всі без винятку успішно прижилися в грунті. Особливо контури головного знака країни виразно виділяються на фоні сніжної пори, хоч, звісно, він буде вабити око з центральної автомагістралі, яка сполучає Міжгірський та Хустський райони, за будь-якого сезону, адже його листя нев’януче.

Це вже друга подібна справа вучківської лісової охорони на честь Батьківщини. З кілька років тому в урочищі Мохнатий вони аж на гектарній площі зобразили герб із посадженої сосни, за ростом якої щороку ведеться дбайливий догляд. Загалом, за словами директора держлісгоспівців Івана Барни, на рахунку лісництва чимало корисних справ і по праву вважається одним з кращих підрозділів підприємства.

Зокрема, останнім часом докорінно оновили фруктовий сад біля лісництва, спорудили навчальний майданчик для занять учнів шкільного лісництва, розсадник на площі 0.3 га систематично утримають у взірцевому стані, а на черзі ще й відкриття музею лісової охорони. Заслуга в цьому, безумовно, лісничого Андрія Романишина, пліч-о-пліч з яким сумлінно трудяться його помічник Олег Юрик, майстри лісу Василь Барна, Василь Бута та інші. “З такими людьми трудитися поруч – одне задоволення, — каже Андрій Михайлович, — розуміють свої завдання з півслова, а виконане добре діло ніколи не забариться”.

ЗОУЛМГ

 

25 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів