Мукачівцю не вдалося сховати зброю в помешканні – поліція знайшла (ФОТО)

Мукачівцю не вдалося сховати зброю в помешканні – поліція знайшла (ФОТО)
У ході оперативно-профілактичного відпрацювання, що відбувається на території Закарпаття, поліція провела санкціонований судом обшук помешкання 26-річного мукачівця. У житлі чоловіка поліція знайшла заборонені речі.

 

Термін оперативно-профілактичного відпрацювання на Закарпатті продовжено. Сьогодні, 9 січня, співробітники Управління стратегічних розслідувань Слідчого управління ГУНП в Закарпатській області, спільно з  поліцейськими спецпідрозділу КОРД та Роти поліції особливого призначення, під процесуальним керівництвом прокуратури, провели обшуки у Мукачеві та Мукачівському районі. 

Під час санкціонованої судом процесуальної дії, за місцем проживання розшукуваного органами досудового розслідування 26-річного мукачівця правоохоронці виявили та вилучили зброю, а також речові докази, що підтверджують його причетність до скоєння крадіжок з проникненням. Сам чоловік обґрунтовано підозрюється у вчиненні 7 майнових злочинів і дотепер переховувався від слідства.

26-річного затримано у порядку статті 208 КПК України. Відносно нього вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Крім майнових злочинів, тепер йому інкриміновано також незаконне поводження зі зброєю. Пістолет вилучили і направили на експертизу. У справі триває слідство.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

09 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів