У Карпатах шукають 48-річного туриста з Німеччини

У  Карпатах шукають 48-річного туриста з Німеччини
Двічі вчора виїжджали рятувальники на пошуки туристів, інформує УДСНСУ в Закарпатській області.

 

Впродовж минулої доби  гірські рятувальники  двічі виїздили на пошуково-рятувальні роботи на території Міжгірського та Рахівського районів; спочатку 24 січня о 16:20 шукали в районі гори Гимба Міжгірського району чотирьох сноубордистів, мешканців м. Львів 1996, 1997 та 1998 років народження, які втратили орієнтир та заблукали. Їх знайшли о 01:10 25 січня та доправили до с. Березники Свалявського району, звідки вони повернулися до їхнього місця відпочинку. Медичної допомоги туристи не потребували.

Проте ще одне повідомлення про загублення людини у горах надійшло з г. Драгобрат, що у Рахівському районі. О  19:45  в оперативно-рятувальну службу повідомили, що під час катання на лижах загубився громадянин Німеччини 1971 року народження.

Працівниками ДСНС було обстежено полонину Драгобрат та прилеглі території, але вчора туриста не знайшли. СЬогодні пошуки тривають: до проведення пошукових робіт залучено 23 рятувальники  Рахівського, Ясінянського, Лазещинського  та Ужгородського гірських пошуково-рятувальних відділень, громадські рятувальники та волонтери. Також  додатково залучено працівників лісового та мисливського господарства, котрі здійснюватимуть обходи будиночків лісників та вівчарів, інформує У ДСНС України у Закарпатській області.

 

25 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів