У ФК «Ужгород» чергове поповнення, а ФК «Середнє» виходить із відпустки

У ФК «Ужгород» чергове поповнення, а ФК «Середнє» виходить із відпустки
У ФК «Ужгород», який планує новий сезон 2019/2020 розпочати в другій професійній лізі чергове поповнення. Лави команди з обласного центру поповнив півзахисник Богдан Павлович. Останньою командою Богдана була вищелігова «Поляна» зі Свалявщини.

 

Футбольну кар’єру Богдан Павлич розпочав у київському “Динамо”, де виступав у вікових категоріях:U-10 – U-12.  А згодом три роки провів в Ужгородській СДЮСШОР під керівництвом Миколи Фанти та В’ячеслава Пінковського.

Як повідомляє прес-служба ФК «Ужгород» вже 30 січня наставник Мирослав Бабяк зможе перевірити своїх новачків у справі під час спаринг-матчу із підопічними Віктора Ряшка на штучному стадіоні “Середнього”. Початок протистояння: “Ужгород” – “Мункач” — 12:00.

Зміни торкнулися й іншої команди з Ужгородщини – ФК «Середнє», який розпочав підготовку до нового сезону.  На тренерському містку працюватиме відомий фахівець Вадим Дьордь, асистуватиме йому Микола Фанта, начальник команди – Михайло Костюк. Наразі до клубу підбирають молодого кваліфікованого лікаря.

«У період зимового міжсезоння «Середнє» пройшло повну реорганізацію. Мені запропонували стати головним тренером. Я не заперечував. До слова, це вже моє четверте повернення до команди. Тому, почуваю себе комфортно у якості коуча. З молодшими юнаками працюватиме теж кваліфікований тренер Микола Фанта. А от лікаря поки не знайшли та, повірте, роботи у цьому напрямку ведуться активно. Президента клубу Сергія Чопика, гадаю, усі ви добре знаєте», – каже Вадим Іванович.

«Середнє» тренуватиметься на штучних полях Ужгородськоголіцею-інтернату та рідного смт. Заняття будуть поки одноразовими. Ігрові вправи чергуватимуться із фізичними навантаженнями у тренажерному залі.

Перше тренування середнянська команда у рамках підготовки до нового сезону провела у четвер. Особливих навантажень я поки футболістам не даю – у них буде поступовий втягуючий процес. Тренування, принаймні цього тижня, будуть одноразовими. На моїх підопічних чекає шейпінг та силові вправи в одному з кращих тренажерних залів Закарпаття», – продовжує Вадим Дьордь.

Кістяк команди повністю змінився. «Середнє» складатиметься переважно з молодих футболістів – вихованців провідних шкіл СДЮСШОРу, «Мункача», ДЮСШ області.

До початку перших офіційних змагань – зимової першості, «Середнє» проведе два контрольні спаринги. Перший поєдинок відбудеться у середу з командою «Ужгорода». «Є домовленість із головним тренером Мирославом Бабяком щодо товариського поєдинку, який відбудеться 2-го або 3-го лютого на стандартному полі зі штучним покриттям Середнього. Щодо іншого спаринг-партнера, повідомлю пізніше. Тому ми будемо у хорошій готовності на старті зимової першості», – переконаний Вадим Дьордь.

Паралельно у Середньому тренуються «Ужгород» та «Мункач». Тому фактор домашнього поля підопічним Вадима Дьордя у зимовій першості особливо не допоможе. Але тренер націлений на позитивний кінцевий результат.

 

28 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів