На Закарпатті прикордонно-митна группа завадила переміщенню цигарок до країн ЄС

На Закарпатті прикордонно-митна группа завадила переміщенню цигарок до країн ЄС
Сьогодні вранці прикордонники пункту пропуску «Тиса»попередили одразу дві однакові спроби незаконного переміщення тютюнових виробів у транспортних засобах, що прямували на виїзд з України.

 

О сьомій ранку під час огляду мікроавтобуса «Renault» української реєстрації військовіспільно з митниками помітили ознаки втручання у його конструктивні особливості. Транспортний засіб скерували на поглиблену перевірку, у ході якої в салоні автомобілявиявилисховок. У днищі між сидінням водія та багажним відсіком було облаштовано порожнину,  у яку помістили 740 пачок цигарок «Прима».

За двадцять хвилин прикордонникам вдалось виявити ще один тайник з сигаретами. 42-річний водій мікроавтобуса «Fiat» приховав контрабандний тютюн у такому ж місці, що й його 23-річний попередник. Цього разу прикордонно-митна группа завадила незаконному переміщенню до країн Європи 630 пачоктютюнових виробів.

В обох випадках цигарки і мікроавтобуси, у яких їх переміщували, буде вилучено. Суму оцінки конфіскату наразі встановлюють.

Прес-служба Чопського прикордонного загону

 

31 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів