«Середнє» здобуває вольову перемогу над «Мостиською»

«Середнє» здобуває вольову перемогу над «Мостиською»
Підопічні Вадима Дьордя обіграли команду зі Львівщини 3:1.

 

У другому матчі четвертого туру групи «В» зустрілись більш-менш рівні команди: «Середнє» та «Мостиська», які набрали по три очки. Кожній були притаманні виключно теоретичні шанси потрапити до чвертьфінальної стадії. Але налаштувались на матч команди Вадима Дьордя та Андрія Шагало по-бійцівськи. Усе ж фаворитами до початку зустрічі вважали саме закарпатців.

Середнянці зі стартового свистка були не лише номінальними, а й фактичними господарями. Упродовж третини тайму підопічні Вадима Дьордя могли забезпечити собі позитивний результат і грати з «Мостиською» уже в задоволення. Двічі відзначитись повинен був капітан Віталій Медведєв. На першій хвилині він підставився під удар Івана Іваночко, зрикошетивши, м’яч дивом не влетів у ворота. А на 10-ій хвилині Медведєв вийшов віч-на-віч з воротарем та пробив прямо в нього.

Натомість гості створили один гострий момент і реалізували його. На 15-ій хвилині підопічні Андрія Шагало відкривають рахунок, після розіграшу напрацьованої комбінації: Тарас Щур на підступах до штрафної віддає пас Тарасу Іваночко вліво, останній прострілює уздовж воротарського майданчика й Андрій Шагало в один дотик замикає. 0:1. На куражі в середині тайму мостиські футболісти могли подвоїти перевагу: Андрій Шагало вирізав чудовий пас на дальню стійку, проте Андрій Матис не не зумів влучити у рамку.  

На 35-ій хвилині середнянці могли відповісти, та було підтверджене закарпатське правило, що на Срібній Землі усе роблять до тричі: Віталій Медведєв опинився на вигідній ударній позиції і чомусь не пробив метрів із 9-ти.

Далі гра проходила здебільшого у центрі поля. Підопічні граючого тренера Андрія Шагало перебрали ініціативу і хоч з невеликою перевагою, та усе ж домінували.

Зрештою перевага ця була притаманна до 67-ої хвилини. Перепасовуючись у власній штрафній, львів’яни втратили м’яч, точніше вкрав його у них Віталій Медведєв. Нападник «Середнього», як підсумок, закинув шкіряного за комір воротарю. 1:1.

Медведєв через три хвилини уже виступить у ролі асистента: Віталій віддав хорошу передачу центром поля, вивівши Бобаля на рандеву з воротарем. Досвідчений Матвій шанс не змарнував. 2:1.    

За п’ять хвилин до закінчення основного часу «Мостиська» могла вирвати бодай нічию, але удар Володимира Буньо на кутовий парирує Михайло Готра. Натомість середнянці могли збільшити перевагу, але знову Віталій Медведєв не наважився на удар з вигідної позиції.

На останній хвилині остаточний рахунок встановлює Іван Ільчук. Він красиво і точно замкнув головою подачу з корнера – м’яч, відбившись від землі, підступно влітає у сітку. 3:1.

ФК «Середнє»: Михайло Готра, Руслан Куртанич, Іван Ільчук, Віталій Мадяр, Олексій Сич, Денис Пахомов, Юрій Дрозд, Віталій Медведєв, Мирон Гулович, Матвій Бобаль, Василь Куприч.

Запасні: Андрій Філіп, Владислав Яковлєв, Іван Рацин, Валерій Роля, Павло Повханич, Сергій Рущак, Микита Браїла, Станіслав Кісіль.

Головний тренер – Вадим Дьордь.

ФК «Мостиська»: Іван Іваночко, Юрій Кульматицький, Андрій Матис, Володимир Качмар, Назарій Марко, Віталій Криворука, Тарас Іваночко, Володимир Буньо, Тарас Щур, Юрій Святий, Андрій Шагало.

Запасні: Олег Замчала, Андрій Шкулка.

Головний тренер – Андрій Шагало.

Віталій БІРОВЧАК

Фото: Олександр СЛЄСАРЧУК

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

03 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів