До уваги ужгородців: на яких вулицях можливе відключення електроенергії впродовж тижня

До уваги ужгородців: на яких вулицях можливе відключення електроенергії впродовж тижня
ПрАТ «Закарпаттяобленерго» повідомляє про чергові планові роботи в Ужгороді з 9.00 до 17.00 впродовж тижня, з 4 до 1 березня, і можливі у зв’язку з цим відключення електроенергії.

 

Так, сьогодні, 4 березня, через роботи на трансформаторній підстанції можливі перебої зі світлом на вул. Марії Заньковецької (частково), Олександра Капуша, Олександра Попадинця, Брестська, Квітів, Загорській. Завтра, 5 березня, – на вулицях Героїв Крут, Спартака, Василя Комендаря (від Василя Сурикова до вул. Олександра Бородіна).

5-6 березня через капремонт трансформаторної підстанції тимчасове відключення електроенергії можливе на вулицях Українській, Будителів, Андрія Палая, Антонівська, Ужанська, Нова, Дружня, Михайла Глінки, Івана Ірлявського, Петра Чайковського. 

6-7 березня через роботи на повітряних лініях електропередач перебої зі світлом можливі на вулицях Івана Франка, Яна Гуса, Івана Павлова, площі Князя Лаборця (частково).

За докладнішою інформацією звертайтеся до кол-центру ПАТ «Закарпаттяобленерго» за номером 0 800 50 16 20 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів), за міським номером (0312) 61-94-94 (оплата за тарифами міського чи міжміського зв'язку).

Джерело: Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

04 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів