В Ужгороді 31 травня тимчасово призупинять водопостачання

В Ужгороді 31 травня тимчасово призупинять водопостачання
В Ужгороді 31 травня тимчасово відключать водопостачання по всій лівобережній та частково по правобережній частині міста. Про це повідомили на Facebook-сторінці Ужгородського водоканалу.

 

Водопостачання відключать у зв'язку із проведенням аварійно-відновлювальних робіт на водогоні на вулиці Шухевича (Лавріщева).

"Основний етап робіт планується виконати в період з 10:00 до 12:00. Впродовж зазначеного терміну буде призупинено подачу води з водозабору “Минай” i НФС №2", — йдеться у повідомленні.

Упродовж проведення робіт буде відсутнє водопостачання по всій лівобережній (в тому числі, в промисловій зоні та у населених пунктах Коритнянської сільради) і, частково, правобережній (район вулиць, Загорська, Закарпатська, Гвардійська, Щедріна, І.Франка, Довженка, набережна Незалежності) частинах міста.

Після завершення основного етапу робіт, подачу води з водозабору “Минай” і НФС №2 відновлять. На вулиці Шухевича (Лавріщева) водопостачання відновлять після повного виконання робіт.

Після відновлення водопостачання жителів міста просять пропустити воду через систему змивних бачків для її швидшого освітлення та не вживати воду в сирому вигляді до повного її освітлення.

 

31 травня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів