Книги яких видавництв полюбляють українці?

Книги яких видавництв полюбляють українці?

 

Кожне видавництво в Україні - джерело корисної інформації та приємного дозвілля. Серед їх різноманіття є трійка лідерів, а саме «клуб сімейного дозвілля», «Видавництво Ранок», «Видавництво старого лева». Саме книги цих видавництв, згідно зі статистикою 2018 року, найбільше люблять українці.

Клуб сімейного дозвілля

Популярне видавництво, розташоване в місті Харків. На сьогодні компанією було випущено понад 170 мільйонів зразків друкованої продукції.

Книги написані на різних мовах. Найбільше творів українською та російською, однак це далеко не повний перелік. Щороку компанія випускає понад 700 книг, аналогів яких більше немає ніде.

Видавництво презентує твори на будь-який смак, не роблячи рамок в стилях і жанрах. Найбільше книг в жанрі класичної та сучасної художньої літератури.

Найпопулярніший твір від цього видавництва – «Ігри, в які грають люди» від знаменитого Еріка Берна. Це справжній бестселер, який буде корисним для тих, хто цікавиться психологією відносин. Він був проданий в 5 млн екземплярів.

Письменник відкриває завісу таємниць, які керують всім нашим життям. Всі люди, навіть якщо не усвідомлюють того, постійно грають в ігри – любовні, дружні або ворожі. Можуть бути складні стратегії з керівництвом або ж сутички зі своїми друзями.

У книзі описуються всі ці маніпуляції. Ви почнете розуміти, у що граєте самі, а які «квести» дає оточення. Не вважаючи на те, що цьому посібнику вже понад 40 років, вся інформація актуальна донині.

Видавництво Ранок

Про видавництво ранок чув, мабуть, кожен. Воно є одним з провідних на ринку України. Компанія випускає багато дитячої літератури, але й дорослі знайдуть для себе безліч бестселерів. Літературу можна придбати не тільки в Україні, але і в 10 закордонних країнах.

Каталог налічує понад 18000 примірників, серед яких ексклюзивні та актуальні видання.

Найпопулярніша книга для дітей за 2018 рік – «Найкращий словник». Над нею працював відомий у всьому світі ілюстратор Річард Скаррі. Дитина отримує можливість не тільки вивчити нові для себе слова, а й розглянути їх у всіх деталях.

Це одна із кращих книг для ефективного розширення словникового запасу. Більше 50 років діти розвиваються по ілюстраціях цього автора. Більш того, у них виробляється інтерес до навчання, бо роздивляння картинок дуже захоплює їх.

Видавництво Cтарого лева

Видавництво старого лева отримало понад 20 нагород від держави. Його зазначила і світова книжкова індустрія, виділяючи оригінальний і різноманітний асортимент для читання.

Найпопулярніша книга за 2018 рік – «Ні сонце, ані смерть. Зі щоденників нейрохірурга» від видатного Генрі Марша. Автор розповідає про життя лікарів і їх важкий тягар. Він стверджує, що лікарям досить складно бути чесними у всьому і визнавати помилки навіть перед самим собою. Його твір – це крик душі і особисті мемуари, просочені мудрістю і відвертістю.

Генрі Марш пропрацював лікарем 40 років. В ході своєї діяльності він неодноразово замислювався о покликанні докторів, сенсі нашого існування і труднощах професії. Також він ділиться таємними знаннями про те, чим може обернутися бажання врятувати пацієнта будь-якою ціною.

Ця книга – бестселер не тільки в Україні. Її читають у всьому світі, а після ознайомлення дивляться на лікарську діяльність вже в іншому світлі.

Кожен твір – це скарб, а видавництва збирають його по крупицях. Читайте і будьте багатими душею!

 

04 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів