Президент подякував Закарпаттю за підтримку Української армії

Президент подякував Закарпаттю за підтримку Української армії
Про силу відродженого Українського війська і про його важливе значення в сучасних умовах розповів під час розширеного засідання Ради регіонального розвитку Закарпатської області Президент України Петро Порошенко.

 

– І давня, і нова історія вчать нас – щоб вижити, маючи сусідом Росію, Україна повинна мати сильне військо. А таке військо може створити тільки дуже згуртована держава. Армія – це єдина реальна гарантія нашої державності, запорука безпеки кожного громадянина і цілої держави, – наголосив Верховний Головнокомандувач. – Тому армія і сектор безпеки була і буде для мене пріоритетом.

Президент зауважив, що сучасне Українське військо і безпековий сектор були створені навіть не з нуля, а з глибокого «мінусу». Тепер «наше військо входить до числа найкращих армій континенту, а наші союзники запозичують у нас досвід перемог у «гібридній війні».

– Як Президент і Верховний Головнокомандувач доповідаю вам: сила війська зростає щодня, – зазначив Петро Порошенко. – Щотижня вона отримує нову зброю. Нам допомагають партнери. На армію запрацювали українські оборонні підприємства. Я особисто буваю на передачі озброєння і техніки у війська. Це вже не відремонтована, а модернізована, часом і нова сучасна зброя. Ми підвищуємо грошове забезпечення наших воїнів, нашого солдата й офіцера. Сьогодні бути військовим – це знову престижно, тисячі й тисячі юнаків та дівчат пов’язують з армією своє майбутнє.

Глава держави нагадав, що армія звільнила дві третини Донбасу, зупинила ворога і міцно тримає оборону на східних рубежах, а зовнішні ознаки її сили бачать і наші друзі, і наш ворог.

– Як Президент і Верховний Головнокомандуючий пишаюся вашими героїчними земляками – воїнами 128-ої окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади та 27-го окремого прикордонного загону імені Героїв Карпатської Січі, – зазначив Петро Порошенко. – Дякую Закарпаттю за підтримку української Армії! Дякую усім добровольцям, волонтерам, воїнам – усім, хто захистив від ворога ваш прекрасний край і всю Україну!

 

 

15 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів