Жінкам на замітку: як правильно наносити тональний крем

Жінкам на замітку: як правильно наносити тональний крем
Чимало жінок регулярно користуються тональним кремом, проте часто нехтують правилами нанесення.

 

Як наносити тональний крем

  1. Перед тим, як наносити тональний крем, обов'язково потрібно очистити і зволожити шкіру свого обличчя - так засіб буде легше лягати на поверхню і ви позбудетеся ризику пересихання шкіри.
  2. Потім видавіть невелику кількість крему на тильну сторону долоні і нанесіть на обличчя розтушовуючи особливо ретельно на щоках, в напрямку від центру до скронь. Так само нанесіть засіб і уздовж брів.
  3. Для нанесення тональної основи рекомендується використовувати спонж, або кисть, оскільки засіб буде лягати тільки поверх обличчя і не буде забивати пори так сильно, як при втиранні крему в шкіру безпосередньо просто руками.
  4. На ніс тональний крем наноситься зверху вниз і гарненько потрудіться над крилами носа, щоб колір обличчя виглядав максимально природно. А ось, коли займетесь підборіддям, наносьте крем вже знизу вгору.
  5. Після того, як нанесення тонального крему закінчено, зафіксуйте усе пудрою, приділяючи особливу увагу Т-зоні.
  6. І не забудьте закріпити своє творіння термальною водою або рідиною для зняття макіяжу, щоб зробити його більш стійким.
  7. Влітку вам потрібно буде подбати ще й про захист від сонця. Сонцезахисний засіб потрібно наносити вже по закінченню макіяжу легкими погладжуючими рухами.

Джерело: Ukr.Media.

 

06 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів