Москаль: «Зараз маса людей переживає хвилю «політичного грипу», однак після виборів вони спитають одне одного: «Кого ми вибрали?..» (+ ВІДЕО)

Москаль: «Зараз маса людей переживає хвилю «політичного грипу», однак після виборів вони спитають одне одного: «Кого ми вибрали?..» (+ ВІДЕО)
Геннадій Москаль в інтерв’ю телерадіокомпанії «М-Студіо» оцінив передвиборчу ситуацію на Закарпатті й закликав людей проголосувати 21 квітня за чинного Президента Петра Порошенка.

 

– Голосувати на виборах – це не обов’язок, а право кожного громадянина, але я закликаю скористатися цим правом! Щодо вибору між двома кандидатами, то для мене він очевидний. У 2014 році, коли почалася війна на Донбасі, Петро Порошенко запропонував мені очолити Луганську облдержадміністрацію, яку доводилося піднімати з нуля. Я не призовного віку, але залишив «теплу» Верховну Раду й поїхав на Луганщину. Знімав 1-кімнатну квартиру в Сєвєродонецьку, працював без вихідних, постійно їздив на передову відновлювати зруйновану обстрілами інфраструктуру. І коли виявляється, що теперішньому кандидату в Президенти В.Зеленському в 2014 році чотири рази надсилали повістку у військкомат, а він чотири рази ігнорував її й ухилявся від призову, то в мене виникає закономірне питання – чи зможе ця людина стати головнокомандувачем та ще й у період війни? Повноцінним і авторитетним – однозначно ні… Щодо результатів голосування в першому турі, то в мене таке враження, що частина суспільства переживає хвилю «політичного грипу». Маса людей переконана, що 22 квітня прокинеться в іншій країні, але цього не буде. Розчарування настане дуже швидко, і щоб не вийшло так, що через пару місяців люди спитають одне одного: «Кого ми вибрали?» Я попросив би закарпатців відійти від емоцій, тверезо подумати й зробити усвідомлений вибір. Закликаю голосувати за Петра Порошенка!

Повне відео інтерв’ю подається нижче

Джерело: MOSKAL.IN.UA

 

19 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів