Закарпатців запрошують на фестиваль «Угочанська лоза»

11-12 травня на Виноградівщині відбудеться один з найкращих фестивалів Закарпаття – «Угочанська лоза». Традиційне свято вина у місті Виноградів відбуватиметься вчотирнадцяте.

 

11 травня організатори пропонують туристам проїхати «Винним шляхом Боржавською вузькоколійкою» за маршрутом Виноградів – Шаланки. Унікальна туристична атракція – подорож єдиною діючою на Закарпатті вузькоколійкою, щороку користується неабиякою популярністю. Мальовничі краєвиди Виноградівщини, атмосферна та весела півторагодинна подорож потягом, цікаві атракції на зупинках та дегустація вин в дегустаційному залі винного підвалу Ференца ІІ Ракоці

в селі Шаланки – ось що чекає на туристів в рамках туру. Потяг відправлятиметься із залізничної станції міста Виноградів об 11 годині за к.ч.

12 травня о 14 годині центральними вулицями міста пройде театралізована хода, в якій яскраво представлено багатонаціональність та мультикультурність прикордонного району. Затим, у парку Перені відбудеться основна частина фестивалю. Саме там гості свята зможуть ознайомитися із культурою, традиціями, звичаями та гастрономією виноргадного краю відвідавши колоритні сільські двори,  а також  скуштувати близько 150 видів домашніх вин високої якості та отримати естетичну насолоду від концертної програми. Хедлайнером концерту «Угочанської лози 2019» стане один з кращих музичних гуртів Закарпаття - яскравий та самобутній гурт «Чаламада».

Джерело: Виноградівська РДА

 

03 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів