Численні перемоги здобули під час Чемпіонату України з бойового самбо закарпатські спортсмени

Численні перемоги здобули під час Чемпіонату України з бойового самбо закарпатські спортсмени
3-5 травня в смт Підгірці Київської області проходив Всеукраїнський турнір з бойового самбо. В заході взяли участь 220 спортсменів з 17 областей України. Масштабний Всеукраїнський турнір об’єднав чоловіків та юніорів, досвідчених спортсменів та деб’ютантів, а також представників різних видів бойових мистецтв.

 

Закарпатську область представляли каманди з Мукачева та Ужгородська команда СК “Спорт-Лідер”. Юні спортсмени 2011-2012 року народження отрималикубок за Перше місце в Чемпіонаті України з бойового самбо. Заслужена перемога не була б можлива без наполегливих тренувань вихованців СК “Спорт-Лідер”, які на Чемпіонаті вибороли п’ять призових місць.

Список переможців від СК “Спорт-Лідер” 2011-2012 р.н.:

Свалявчик Владислав (до 18 кг) – 2 місце

Плешинець Артем (до 21 кг) – 2

Костів Святослав (до 24 кг) – 2

Антонь Володимир (до 27) – 2

Рудник Богдан (до 27 кг) – 3

Також неможливо не відзначити Цицу Іллю, який у своїй віковій категорії (2010-2009 р.н.) виборов третє місце.

Зауважимо, що справжньою моральною підтримкою для Спортлідерців став їхній наставник та головний тренер Олександр Дорогін, який протягом всіх боїв щиро вболівав за своїх маленьких вихованців. Ще одним духовним наставником для дітей став Президент СК “Спорт-Лідер” Євген Молнар, який завжди старається забезпечити своїх спортсменів кращим спорядженям, а також постійно їм нагадує, що бойове самбо – не просто ще один спосіб самозахисту, а й напрямок для самореалізації.

 

08 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів