Жінкам на замітку: як самостійно зробити ефективні патчі

Жінкам на замітку: як самостійно зробити ефективні патчі
Зберігате, щоб не загубити!

 

Оживляємо погляд

Патчі допомагають зменшити набряки, позбавити від чорних кіл, впоратися з дрібними зморшками. А якщо необхідно привести себе в порядок за лічені хвилини, такі пластирі — чудовий експрес-метод.

Геть втому!

Прокинулися, але по відображенню в дзеркалі здається, що і не спали зовсім? Або повернулися з роботи втомленими, а попереду — торжество або зустріч? Тоді на замітку цей рецепт.

1 картоплю очистити і натерти на дрібній тертці. Додати по 1 ст. л вівсяної муки і жирної сметани. Просочити отриманою масою ватний диск, покласти під очі і залишити на 15 хвилин.

Ніяких темних кіл

Якщо темні кола — косметична проблема, тоді для її усунення можна використовувати аплікації з огірком. До нього можна додати олію троянди, яка відмінно справляється з поліпшенням кровообігу і живить ніжну шкіру навколо очей. Єдине, що потрібно врахувати — натуральна олія коштує досить дорого, тому не погоджуйтеся на придбання дешевої підробки. Додати також можна і алое, яке є універсальним засобом, яке і зволожить, і освіжить, і зніме роздратування.

2-3 шматочки огірка натерти на тертці або подрібнити за допомогою блендера. Додати кілька крапель олії троянди і 1 ч. л. соку алое. Всі компоненти ретельно розтерти, нанести на ватяні диски і відправити в морозилку.

Боремося з «гусячими лапками»

Знадобиться 1 білок яйця і 2 капсули вітаміну Е (їх можна придбати в аптеках). Білок ретельно збити до появи білої піни і влити вміст капсул. Нанести на ватяні півмісяці і покласти таким чином, щоб вони захоплювали область зовнішніх куточків очей, де як раз і зосереджуються «гусячі лапки». Тривалість процедури — 10-15 хвилин.

Зморшки? Не чули

2 ст. л. йогурту змішати з 1 ч. л. мигдалевої олії і 2 ч. л. коричневого цукру. Якщо суміш вийшла дуже густою, можна розбавити її молоком до потрібної консистенції. Зробити аплікації і залишити на 15 хвилин. Після процедури вмиватися мінеральною водою.

Джерело: Ukr.Media

 

16 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів