Футбольний Кубок Закарпаття: визначилася вісімка чвертьфіналістів

Футбольний Кубок Закарпаття: визначилася вісімка чвертьфіналістів
У неділю, 19 травня, відбулися матчі 1/8 Кубку Закарпаття з футболу. Окрім, власне одного поєдинку решта матчів завершилися прогнозовано й сформувалася майбутня вісімка команд-учасниць 1/4 фіналу крайового кубку.

 

На цій стадії МФА в рідних стінах за потрапляння до наступної стадії турніру боровся з ФК «Середнє».  Середнянці вже не той грізний суперник з досвідченими Куделком, Кундриком та Бако. Нині в команді Вадима Дьордя молодь, вихованці ужгородської СДЮСШОР.

Господарі на перших хвилинах дозволили супернику після провести атаку, яка завершилася ударом над воротами. А вже власний рейд на половину поля середнянців завершили результативно. На 3-й хвилині розгорнута атака завершилася вивіреною передачею на Василя Герега, а вже той вийшов на оперативний простір і спрямував м’яч точно в протилежний кут воріт – 1:0.

Як виявилося цей гол на стартових хвилинах і вирішив долю цього двобою. Хоча команда Віктора Ряшка повністю домінувала на полі, контролювала  м’яч. Однак, попереду не вистачало гостроти, тож моментів було обмаль. Десь в середині тайму нападник МФА В.Герег міг стати й автором дублю, та його удар з розвороту метрів з 15-ти прийняла на себе поперечина.

Другий тайм став більш рівним – гості зуміли дещо відсунути гру в центральну частину поля. Саме там і пройшла левова частка другої частини матчу. Мукачівці не надто сильно накручували ситуацію, грали покійно та виважено на результат. Можливо і погода мала певний вплив на перипетії подій, адже різка зміна температури, знизила активність гравців, та й більшість гравців вже в середу будуть задіяні в заключному виїзному  поєдинку чемпіонату в першій лізі України U-19з луцьким «Адреналіном». Тож перемога – 1:0 і МФА крокує до 1/4 фіналу кубку Закарпаття.

В інших матчах ФК «Ракошино» перемагає вдома ясінянську «Говерлу» - 1:0; ФК «Боржавське» в рідних стінах поступився  вищеліговим ФК «Вільхівці» – 2:5; У матчі ФК «ОК ДЮСШ Україна Невицький замок» (Невицьке) – ФК «Колос» (Іванівці) чемпіон першої ліги долає господарів - 0:2; ФК «Бобовище» вдома програє СК «Тячів» – 2:4. А от несподіванкою став результат зустрічі ФК «Хуст» – ФК «Вонігово», де дебютант східної зони першої ліги зіграв з хустинами внічию в основний час гри - 2:2 ( а за пенальті зумів здолати господарів - 6:5). ФК «Севлюш» (Виноградів) прогнозовано в рідних стінах перпемагає «Карпати» (Дубове) – 6:0. Ще один представник вищої ліги концгазівський «Витязь» на виїзді перемагає новодавидківський ФК «Ф.Медвідя» - 2:0.

Тож до вісімки учасників наступної стадії кубку краю потрапили: МФА, «Витязь», «Вільхівці», «Вонігово», «Колос» (Ракошино), «Колос» (Іванівці), «Тячів», «Севлюш». Пари учасників чотирьох поєдинків будуть сформовані після процедури жеребкування.

Семен МИХАЙЛИК

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

20 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів