Корисно знати: що варто їсти на сніданок

Корисно знати: що варто їсти на сніданок
Збережіть, щоб не загубити.

 

Мед з теплою водою

Така комбінація, як відомо, покращує травлення і імунітет. Коли ви п'єте це натщесерце, напій допомагає збільшити ваш метаболізм. На відміну від інших напоїв для схуднення, в суміші меду, лимона і води дуже мало калорій. Крім того, мед допомагає підвищити рівень енергії, а також вивести токсини.

Мигдаль

Попередньо замочений наповнений необхідними вітамінами і мінералами. Коли ви замочуєте горіхи, то їх поживна цінність збільшується. Після тривалого голодування корисно з'їсти 5-10 горіхів. Це дає вам харчування рано вранці, а також покращує відчуття насичення протягом дня. Згідно з даними Управління з контролю ваги, коричнева шкірка мигдалю містить танін. Він перешкоджає засвоєнню поживних речовин. Після того, як ви замочите мигдаль, шкірка легко відділяється і дозволяє горіху легко вивільняти всі поживні речовини прямо у ваш організм.

Сік амли

Рослину ще називають індійським аґрусом. Амлу слід приймати на порожній шлунок. Однак після цього, потрібно уникати кави або чаю впродовж принаймні 45 хвилин. Амла багата вітаміном С і допомагає підвищити ваш імунітет. В аюрведі часто стверджується, що регулярне вживання амли збільшує тривалість життя. За словами індійського доктора Ашутоша Гаутама, лужна природа амли допомагає зміцнити травну систему. Це також допомагає в підтримці чистої шкіри, здорового волосся і хорошого зору.

Папая

Їсти папаю натщесерце — хороше рішення. Вона очищає ваш шлунок і відмінно підходить для плавного спорожнення кишечника. Намагайтеся не їсти щось протягом години, після того, як з'їли папаю. Також відомо, що папая знижує рівень шкідливого холестерину, який може бути попередником серцевих захворювань.

Насіння чіа

Ці крихітні насіння насправді є повноцінним білком, бо вони містять всі дев'ять незамінних амінокислот. Вони також багаті незамінними жирними кислотами, магнієм, залізом і вітамінами групи В. Замочіть чайну ложку цих супер-насінь у воді на ніч і випийте їх, як тільки ви прокинетеся. Ви можете навіть замочити їх у кокосовому молоці і випити, як йогурт.

Кавун

Цей фрукт слід вживати тільки натщесерце. Кращий час для кавуна — ранній ранок. Кавун низькокалорійна ягода, наповнена електролітами. Кавун — живильний, легкий зволожуючий, що робить його відмінним вибором для початку літнього ранку.

Гірке топлене масло

Це аюрведичний препарат, топлене масло, виготовлене в Індії з чистого коров'ячого молока преміум класу, наповнене гіркими травами. Відомо, що гіркий смак в аюрведі охолоджує, очищає і допомагає зменшити антимікробну активність. Ви можете пити одну чайну ложку кожен день з теплою водою, але уникайте вживання чого-небудь протягом півгодини. Гірке топлене масло також допомагає регулювати рівень цукру в крові, зменшує запалення, очищає кров при регулярному прийомі.

Фініки

Вони є відмінним джерелом миттєвої енергії, яка дуже необхідна, щоб почати свій день. Фініки містять безліч розчинних волокон. Вони необхідні для хорошого здоров'я травлення, тому що волокна втягують воду в травний тракт. Це також допомагає зменшити запор. Калій, що міститься в фініках, може лікувати розлади шлунка і діарею.

Джерело: Ukr.Media

 

27 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів