Команди Закарпаття боротимуться за нагороди в дитячій футбольній лізі країни

Команди Закарпаття боротимуться за нагороди в дитячій футбольній лізі країни
Минулих вихідних завершився груповий етап чемпіонату України в дитячо-юнацькій футбольній лізі. Приємно, що і в вищій та першій лігах наш край має представників, які боротимуться за нагороди в чемпіонаті. У вищій лізі в завершальному турі ужгородський СДЮСШОР двома старшими віковими групами U-16 та U-17 виступав удома з ФК «Львів». Обома складами господарі поступилися 1:2. А на виїзді команда СДЮСШОР U-14 зуміла перемогти львів’ян з рахунком – 1:0 переможний гол провів Дмитро Годя. А команда U-15 поступилася «Львову» - 1:3.

 

Саме дві молодші команди U-14 таU-15 продовжать боротьбу за нагороди чемпіонату в вищій лізі в стикових матчах. 1 червня СДЮСШОР U-14 гратиме на виїзді з вінницьким ВОДСШ, а команда СДЮСШОР U-15 прийматиме вдома київський «Атлет». Матчі-відповіді відбудуться за тиждень.

Підсумковий загальнокомандний залік групи 4 має такий вигляд:

У першій лізі завершальний 20-й тур кардинально розташування команд у турнірній таблиці не змінив, а тим паче в загальному заліку.

У заключному матчі чемпіонату ДЮФЛУ в першійлізі з футболу МФА у ріднихстінахприймаввинниківський «Рух». Незважаючи на те, що мукачівці вже достроково забезпечили собі першу сходинку не лише в групі, а є кращими серед усіх девяти груп у загальном узаліку завершити сезон прагнули на мажорнійноті. А тим паче МФА U-17 прагнула провести команднийсотий гол.

Так в принципі й сталосяупоєдинку  між старшими командами  господарідоволішвидко повели в рахунку – Іван Станкович на 3 та 10-й хвилиніреалізувавсвоїнагоди. Щечотирим’ячімукачівці провели в другійполовиніпоєдинку – Віталій Нерух, Іван Станкович та Кевін Дуруеке доводятьлікзабитимм’ячамкомандирівно до 100, аВіталійНерух з 20-ма м’ячами стає кращи голеодором групи.

А в матчі молодших команд також МФА U-15 перемагає завдяки єдиному м’ячу з пенальті від кращого бомбардира в цій віковій категорії – Анатолія Сньозика.

Перемагає в цьому турі й представник Ужгородського району УРДЮСШ ДЮФШ «Зінедін», який на виїзді здолав львівську «Покрову» з однаковими результатами – 2:0.

А от невдало завершує цей сезон ДЮСШ (Тячів), який у підсумку посів загальнокомандне останнє місце і разом з ФК «Миколаїв» покине першу лігу за підсумками виступів в чемпіонаті. Тож удома тячівці обома складами U-15та U-17 поступилися ДЮСШ-3 (Івано-Франківськ) – 0:4 та 2:3.

Загальнокомандна таблиця:

Тож МФА продовжить боротися за комплект нагород у першій лізі в стикових поєдинках. Уже 1 червня проведе перший матч обома складами U-15 та U-17 вдома з однолітками чернівецької «Буковини».

Роман СЕНИШИН

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

28 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів