Чи підтримуєте ви обмеження продажу алкоголю в Ужгороді?

Чи підтримуєте ви обмеження продажу алкоголю в Ужгороді?
Ми в Uzhgorod.net.ua вирішили проводити одноденні опитування на актуальні теми. І хочемо чути думку закарпатців.

 

Опитування проводимо на нашій Фейсбук-сторінці, тож запрошуємо всіх читачів бути активними й висловлювати свої думки! А такж, певна річ. надсилайте нам свої питання - актуальні для вас - будемо їх теж публікувати!

Сьогодні депутати Ужгородської міської ради підтримали введення "сухого закону" у вечірній час. Відтепер алкоголь продаватимуть з 7.00 до 23.00 – в інший час випити можна буде лише у кафе, пабах та ресторанах.

Є питання: чи підтримуєте ви таке рішення?

Натискайте варіант відповіді, який підтримуєте, і пишіть у коментарях, чому так вважаєте. Голосування триває ТУТ

Нам цікава ваша думка!

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

30 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Степан 2019-05-30 / 18:01:45

    Впевнений що висловлюю думку багатьох ужгородців що слід тримати в певних рамках продажу алкогольних напоїв на розлив в обласному центрі.Надзвичайно бурно хаотично розрослась мережа *наливайок* у різних місцях які працюють майже цілодобово,деякі відкриті біля культових будівель,навчальних закладів,.у дворах житлових будинків та інших небажаних місцях.Прохання до міської влади провести *інвентаризацію* цих алкогольних точок оптимізувати їх враховуючи вимоги Законів про торгівлю алкголем,тютюно куріння,дотримання громадського порядку адже владні структури видають лицензії,дозволи,погодження і т.д