"Сухий закон" на ніч: депутати в Ужгороді заборонили продаж алкоголю в місті з 23:00 до 7:00 щоденно

"Сухий закон" на ніч: депутати в Ужгороді заборонили продаж алкоголю в місті з 23:00 до 7:00 щоденно
Депутати Ужгородської міської ради заборонили продаж пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання (крім закладів ресторанного господарства) на території міста з 23.00 год. до 07.00 год. щоденно, враховуючи вихідні та святкові дні.

 

Чинність цього рішення поширюється на всіх суб’єктів господарювання на території міста Ужгород, які мають ліцензію на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями і здійснюють торгівлю ними.

Ужгородському відділу поліції ГУНП в Закарпатській області та Головному управлінню ДФС у Закарпатській області рекомендовано здійснювати постійний контроль за дотриманням цього рішення у межах власних повноважень, вживати всі передбачені законодавством України необхідні заходи до суб'єктів господарювання, які порушують встановлену цим рішенням заборону.

Рішення виконавчого комітету від 27.04.2016р. № 132 «Про заборону торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом (крім безалкогольного)» втратило чинність.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

30 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів