ТОП місць, де можна смачно пообідати в центрі Ужгорода (ІІ частина)  

ТОП місць, де можна смачно пообідати в центрі Ужгорода (ІІ частина)

 
Де смачно можна пообідати в центрі міста? Питання, яке турбує багатьох, адже більшість офісів розташовані в центральній частині, тут чимало держустанов, тож велика кількість людей мусить десь перекусити. Ми вже писали про окремі «точки», де можна смачно пообідати, тепер продовжуємо наш суб'єктивний ТОПчик з рекомендаціями читачів та вибором редакції. Окремі ми вже випробували, тож теж рекомендуємо! 

 

Швабенгофф

Перше, що підкупає в цьому місці – затишна тераса-дворик позаду будівлі, в якій розташований заклад. Тут, під навісом, дуже затишно відпочити в спекотну днину, та й від дощу (з огляду на весну дощову) можна сховатися.

Вартість комплексного обіду 65 грн. Наприклад, вам можуть подати сирний суп (мисочка немаленька) та пастку з курячим філе і грибами. Компот чи узвар додається. Дуже смачно, рекомендуємо особисто!  

«Жива» веганська кухня

 "Жива", веганська кухня поруч із філармонією. Як пишуть наші дописувачі, «…там також дуже смачні комплексні обіди! Пісні, корисні, без лактози». Сам заклад маленький, але затишний, і справді обіди смачні. Будете пробігати повз цей заклад – завітайте, теж не пошкодуєте!

Ресторан Cezar, що по вул. Мукачівській

Цей заклад нам рекомендував наш дописувач: «Ціна дуже смачного комплексного обіду досить демократична. Варто спробувати!!!»

Ми ще не пробували, але очевидно, що варто навідатися й скуштувати. Може, отримаємо додаткові відгуки, то доповнимо статтю!

Куба / Cuba

Невелике затишне кафе в центрі старого міста (розташоване по вул. Уральській), тут кілька столиків, ганок-тераса, альтанка працює в літній період, зараз, відповідно, теж. Домашня кухня і якісне обслуговування. Окрошка, борщ, паста, салати – тут вибір великий і завжди всі страви свіжі. Відгуки теж дуже чудові: «Окрошка вкусна, но нужно звонить, чтобы оставили, потому что уходить влет», «Окрошка обалденная!!!»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ першу частину публікації: ТОП-5 місць Ужгорода зі смачними комплексними обідами

Якщо вам відомі ще цікаві пропозиції - пишіть нам на редакційну пошту [email protected], ми опублікуємо.  

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

24 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів