ТОП-5 місць Ужгорода зі смачними комплексними обідами

ТОП-5 місць Ужгорода зі смачними комплексними обідами
Іноді навіть мешканці міста не завжди знають, де можна смачно і порівняно недорого пообідати. Чи випити смачну каву. Чи щось оглянути – коли часу трішки, а хочеться спробувати Ужгород на смак. Тому Uzhgorod.net.ua починає серію ТОПчиків, у яких будемо коротко розповідати про місця, які справді заслуговують на увагу. Пропозиція номер 1 – для ужгородців та гостей міста: де смачно і порівняно недорого пообідати в центрі Ужгорода?

 

Журналісти нашого видання «спробували» ці місця і склали власний рейтинг. Він може комусь здатися суб’єктивним, але ми все ж рекомендуємо перевірити самим. 

1.      Craft multitap pub «Корзо, 10»

Невеличка «пивна точка», в якій пропонують крафтове пиво на будь-який смак. Тут, крім пива, смачні наливки, але для тих, хто за пивом насправді «не вмирає», козирна карта закладу – кухня.

Так, може, тут і не бозна-які вишукані умови, інтер’єр та декор, але… але ж не завжди тільки це головне? Обід коштує 69 гривень, пісне меню взагалі обійдеться тільки в 49, тож ціни, погодьтеся, доволі демократичні.    

2.      «Фийса Паб»

Якщо хтось знає, де свого часу на розі будинку на площі Петефі був розташований магазин техніки «Євротек», а нині - магазин «Пума», то знатиме і приміщення під цими магазинами – треба спуститися вниз сходами. Зараз там «Фийса паб» . Відрізняється оригінальною подачею страв, доволі смачним меню, якісним обслуговуванням. Порції великі, тут порядному чоловікові вистачить добряче поїсти, а ось жінки не завжди й доїдають). Вартість – 70 грн. 

3.      «Фабрика Другетті»

У самісінькому центрі Ужгорода на другому поверсі причаївся доволі затишний і просторий… так, ресторанчик. Тут можна випити крафтового пива, а можна й посмакувати просто смачнючим бургером. Бізнес-ланчі тут також притаманні, краще за все забронювати їх заздалегідь, оскільки часом усім бажаючим не вистачає.  

4.      «Панорама»

Смачно пообідати можна і в славнозвісній Панорамі. Тут, у центрі міста, теж зручно забігти на 5 хвилин і пообідати вже готовим бізнес-ланчем. У теплу пору року ще можна й насолодитися чудовим краєвидом – виглядом на місто – з тераси «Панорами». Вартість у тих же межах, що і попередні бізнес-ланчі – 67 грн.  

5.      «Олів’є»

Непримітна маленька кав’ярня з терасою, розташована на площі Петефі, насправді ще й смачно пригощає! Обід тут може бути простішим, за всі попередні ресторанчики, але не менш смачним.  Може, ще один мінус, дещо менші порції, ніж у всіх інших названих закладах. Відповідно, й ціна найлояльніша – 55 грн.

Загалом цікавих «точок» в Ужгороді, переконані, чимало. Якщо маєте, що додати до нашого списку – пишіть і надсилайте фото нам на адресу! Сформуємо додатковий список – щось на кшталт ТОП-5 за рекомендаціями наших читачів, і оприлюднимо його для всіх ужгородців та гостей міста.  Смачного!

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

25 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Noname 2019-04-26 / 09:23:27

    "Жива", веганська кухня за філармонією) Там також дуже смачні комплексні обіди! Пісні, корисні, без лактози

  2. Ігор 2019-04-26 / 06:19:29

    Ресторан Cezar, що по вул. Мукачівській. Ціна дуже смачного комплекс. обіду досить демократична. Варто спробувати!!!

  3. Олег 2019-04-25 / 18:53:35

    Столовка ФМК!